Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41670
Tarih: 13 Kas 2025 Saat 20:04

Konu: ateş
Mesajı Yazan: ipekböcegim
Konu: ateş
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2013 Saat 18:29
Hocam Merhabalar 9 aylik bir kizim var 12 gün önce ishal  basladi 2 gun sonra kusma olunca acil dr gittik serum ve flagly serumu yapildi. 2 gün iyiydi sonra ates basladi zaten bir haftadir burnu akiyodu griptir dedim ishal tekrar basladi baska dr gittik grip ve dis dedi kaka kan idrar istedi  wbc 15.4 crp 44 idrarda 7-8 lökosit kakada amip kistleri cikti 3 gun serumla flagly ve novasef igne verildi ates hep devam etti birtek dün düştü idrarda üreme varmis 100 binin uzeri imis kakada da ureme varmis suprax ve flagly surup verdi. Kizimin 2 gündür öksürüğü var ve bugün artti.bende de bogazda gıcık ve öksürük başladı. Kizimiin dusen atesi bugün kulaktan olcumlle 39.7 cikti  ne yapacağımi sastim . Kilo  boy  8.6  74cm ne olur bir akıl verin

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2013 Saat 20:21
SAKIN; Verilen hicbir ilaci kullanmayin, hicbir dediklerine de inanmayin..
- IYE yok, tahlildeki "Nitrit" degerine bakin, (-) oldugunu goreceksiniz. Bu sahtekarliklar maalesef son senelerde cok yayginlasti. Bu sahtekar doktorlar; idrarda, 7-8 loksit goruldu diye bu uckagitlari cekiyorlar, yaptiklarini tumu sahtekarliktir. Eski mailleri okuyun.
- Antibiyotik gerektiren bir durum yok, 7ay-2yas arasi cocuklarda; WBC ust siniri: 17'dir. O sahtekarlar, eriskin degeri olan 11 ile sizleri kandiriyorlar..
- GRIP ARAZLARI YANINDA, ishal ve kusmanin da olmasi: DOMUZ GRIBI oldugunu gosterir. SAKIN verilen hicbir ilaci kullanmayin, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Bunlar tam sahtekar doktorlar, aman bunlarla is yaparken cok dikkatli olun, benim haberim olmadan tedavi vermeyin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat