Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulak ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41629
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 08:58

Konu: kulak ağrısı
Mesajı Yazan: gorkiş
Konu: kulak ağrısı
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2013 Saat 14:51
Hocam tekrar merhaba,
oğlum 4,5 yaşında 20 kilo 107,5 cm.
2 gündür hafif olan öksürüğümüz dün gece şiddetlendi ve kusmakla devam etti.biraz rahatlayıp uyuduktan 2 saat sona uyandı be kullağım ağrıyo dedi.burnu 2 gündür açıktı ve hiç ateşi olmadığı halde kullağı ağırabilirmi?burnuna illadin sıkıp ve ibufen verdim. rahatladı uyudu..şimdi keyfi yerinde ateşi yok.kulak enfeksiyonu olmuş olabilir mi?Şİmdi ne yapmamız gerekiyor.Yardımlarınız için şimdiden cok teşekkürler..iyiki varsınız:)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2013 Saat 23:05
Kulak iltihabi; "iltihap" degildir.. Mekanik bir arizadir. Gecirilen Gribe bagli olarak, o bolgede olusan odem; OZTAKI borusunu kapayinca, icerde, orta kulak boslugunu nemli tutmaya yarayan sivi akamaz ve kulak zarina baski yaparak, agri yapar. Iliadin ile bu odem cozulunce, o sivi akar ve kulak iyilesir.SAKIN; Antibiyotik kullanmayin.. ( Bu mekanizmayi anlamaya bizim doktorlarin bilgisi yeterli olmaz) Siz Iliadin damlayi; 3 gun kullanin.. Eski mailleri ve makalelerimi okuyun. Bunlari hep anlatiyorum..

Mesajı Yazan: gorkiş
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2013 Saat 10:27
hocam cok teşekkür ederim..oğlum iyi şimdi..sizin sayenizde hastalıktan korkmaz olduk.Clap

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2013 Saat 18:44
Siz gene; hastaliklardan korkunda, esas, nasil tedavi edeceginizi iyi bilin. Zira artik gunumuzde, verilen tedaviler, hastaligin kendisinden daha zararli olabiliyor..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat