Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gaitada gizli kan

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41389
Tarih: 10 Kas 2025 Saat 17:07

Konu: Gaitada gizli kan
Mesajı Yazan: nazlıgüneş
Konu: Gaitada gizli kan
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2013 Saat 21:00
Kadir bey merhaba,  3 buçuk aylık bir kızımız var.  bundan 1 ay önce kakasında nokta şeklinde kan gördük. tahlil sonucunda kakada gizli kan pozitif, lökosit görülmedi. doktor süt alerjisi olabileceğini süt ürünlerini kesmemi söyledi. 1 hafta sonra tekrar test yaptırdık bu test sonucunda ise 7-8 lökosit, az mukus görüldü. doktor suprax şurup verdi biz bu şurubu kullanmadık başka bir hastaneye gittik orada da tahliller tekrarlandı bu sefer gaitada gizli kan pozitif, lökosit görülmedi. bunun üzerine gastroenteroloji bölümüne yönlendirildik. yaklaşık 3 haftadır süt ürünleri, yumurta ve ceviz yemiyorum. dün tekrar tahlil yaptırdık gizli kan negatif, bol lökosit ve mukus görüldü. doktor tekrar başka bir antibiyotik verdi ishal olursa da ilacın dozajını artırmamızı söyledi. siz her zaman ishale antibiyotik verilmez diyorsunuz ki kızım ishal değil, emmesinde bi problem yok, keyfi yerinde. antibiyotiği kullanmak istemiyoruz doğru mu yapıyoruz, ne yapmamızı önerirsiniz? 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2013 Saat 01:41
Yapilanlarin TUMU SAHTEKARLIK...
1- "Gizli kan" tahlili yapilacagi zaman hastanin "Ozel diyete" girmesi, SARTTIR... Bu uckagitci "cete" size, testten once, boyle bir diyetuyguladimi?
2- Sut allerjisi ise, Antibiyotik niye verildi? Verilen antibiyotik kan yolu ile dolastigi icin, kakanin icindeki (olmayan) bakteriye nasil ulasacak?
Lutfen bu sorulari bu sarlatanlara bir sorunda, bizde ogrenelim, simdiki doktorluk nasil yapiliyormus!!!
Basbakan; orada-burada, zart-zart ogunuyor ya, "Sahane saglik sistemimiz" diye... Sunlardaki cevheri bizde ogerenelim de, gurur duyalim..
Bu sarlatanlarin hicbir dediklerine inanmayin, hicbir dedikleri yapmayin, diyet filanda uygulamayin.

Butun hadise, asiri beslediginiz icin, kakada olan normal degisikliklerdir. Zaten cocugunda bir sikayeti yoktur, VE EN MUHIMI, FAZLADAN KILO ALIYORDUR..Eger kilosu;6kg'dan fazla ise, kesin asiri beslendigindendir... Sonucu bekliyorum..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat