Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ailecek hastayız(ateş)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41343
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 05:13

Konu: ailecek hastayız(ateş)
Mesajı Yazan: akınefe
Konu: ailecek hastayız(ateş)
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2013 Saat 17:12
hocam 5.5 yaşında oğlum hastalandı bugün 5. gün hafif ateş devam ediyor öksürük çok fazla halsizlik var ayağım ağrıyor diyor peşine kızımda hasta oldu 2. gündeyiz dr götürdük boğaz kültürleri temiz çıktı ilaç vermedi ama kızım çok ağlıyor hiç susmuyor elini kulağına boynuna götürüyor ağrısı var sanırım mecburen ateş düşürücü veriyorum bugün ishal gibi 1 kere kaka yaptı 10 aylık bu arada.2 gündür bende hastayım hayatımda böyle hasta olmamıştım bacaklarım tutmadı başımın bacağımın ağrısına duramadım.bu nasıl bir grip bu kadar ağır geçiyor başka birşeymi acaba kızım iştahsız çok ağlıyor.bal limon veremiyorum kusuyor.5 saatte bir ateş düşürücü vermemin sakıncası varmı yoksa devamlı sızlanıyor.boğazına tantum sprey sıkalımmı rahatlatırmı acaba.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: akınefe
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2013 Saat 17:20
hocam birde 15 günde bir hasta oluyor çocuklar oğlum önce okula gidiyor oradan kapıyor sanırım peşine kızım hasta dr kan tahlili yapabiliriz sık hastalandığı için dedi gereklimi.bu kadar sık hasta olmasının sakıncası neler.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2013 Saat 18:50
Agizinda; pis bir koku ve dilinde kalin bir pas yoksa, antibiyotik gerekmiyor, VIRAL bir enfeksiyonu var demektir. Her seferinde, "kultur veya kan sayimi" ile ugrasmaniz gerekmez. Biraz da siz degerlendirin, yoksa cok kaziklanirsiniz. Eski mailleri okuyun.
Kulak agrisi olabilir, hemen: Iliadin ped. burun damlasina (gunde2x2'ser damla ,3gun) baslayin. Sonra, Serum fiz ile devam edersiniz. Eski yazilari okuyun.
Okula baslayan abinin 2 kisi hep boyle hastalikli gececek, kucuk kizda, abiden alip, hasta olacak...
Ne kan tahlili yapacakmis, o doktor??? Akli sira; "is yapti" gozukecek.. Bir tek sizin cocugunuz hasta olmuyor, HER COCUK; ilk defa okula basladiginda, 2 sene cok hasta olur.
Tabii kucuk kiz o mikrop kolleksiyonunu simdiden yaptigindan, okul zamani abisi kadar hasta olmayacak...

Umarim artik bu konuyu son yazisim olur...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat