Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş düşürücü

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41301
Tarih: 29 Eki 2025 Saat 12:26

Konu: ateş düşürücü
Mesajı Yazan: asli54
Konu: ateş düşürücü
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2013 Saat 23:28
merhaba kadir bey 14 aylık oğlumun biraz halsiz ateşi var biraz gece huzursuzlaşırsa ateş düşürücü veririm dedim ama evde dolven vardı bitmiş.komşununda bebegi var ondan şurup aldım ne olur ne olmaz diye iburamincold diye bir ateş düşürücü hiç duymadımda kullanmadımda o bunu kullanıyormuş bir sorun olurmu?olursa nöbetçi eczaneye yollıcam eşimi yoksa bu gecelik idare edermi?cold yazanlar sakıncalı diye okumuştum sanırım.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2013 Saat 23:41
AMAN HA... Dogru okumussunuz, SAKIN sonu "-Cold-" ile biten hicbir ilaci ne siz kullanin, nede cocugunuza kullandirin.. Grip; kisa surede akcigerlere iner. Zaten bazi doktorlar; cahillikten, bazilarida kasten veriyor...

Mesajı Yazan: asli54
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2013 Saat 11:10
teşekkür ederim kadir bey hemen eczaneden dolven aldırdım diğer ilacı vermedim.hocam ayrıca evde bulunan ilaçlar hakkında bilgi almak istiyorum işe yaramayanları atmak istiyorum yardımcı olursanız.cocunu size danıştıktan sonra içirmedigim için unuttum hangi şurup neye iyi gelir.
1-benical
2-sudafed
3-klamoks ant. hala toz halinde 
4-peditus
5-bactrim bu şurubu hiç bilmiyorum ne için verdiler neye iyi geliyor yardımcı olursanız sevinirim temizlik yapmam gerek sanırım bu ilaçlarda hepsi öylece duruyor 1-2 kere vermişim sonra sizi tanımışım :)

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2013 Saat 18:15
Klamoks ve Bactrim kalsin, gerisi cope... Klamoks ve Bactrim'inde "Son kullanma tarihlerine" bakin, gecmisse onlari da atin, gecmemisse , takip edin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat