kulakta akinti
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41293
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 04:29
Konu: kulakta akinti
Mesajı Yazan: kuzeyim
Konu: kulakta akinti
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2013 Saat 14:36
|
Hocam 17 aylik oglumun kulagi dogdugundan beri akiyor oyleki her gun temizlemek zorunda kaliyorum (sadece kepce kismini) ilk aylarinda doktora sormustum bunyesiyle alakali dedi.bu hep boylemi olacak. Birde hocam dun tv de bir doktor yurtdisinda yapilan arastirmalarda afrika sardunyasi adli bir bitkinin grip virusunun vucuttaki etkilerinin azalttigini kesvetmisler fakat ilk 24-48 saat icinde kullanilmasi gerekiyormus.nasil kullanilir nerden temin edilir bunlardan bahsetmedi.sizin bilginiz varmi bu konuda dogru olabilirmi hocam
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2013 Saat 22:29
"afrika sardunyasi ": Bana bu hususta bir bilgi gelmedi..Ciddi bir sey olsa idi, benim haberim olurdu... Bir aralar: Echinesia, Esberitox sacmaliklari vardi? NE OLDU??? Eskilerin bir sozu vardir:
"Hap yap, parayi kap"...
Bu memleketin de, nasil olsa enayisi bol,dunyaca meshur olduk, elin Nijeryalisi bile adam kaziklamaya Turkiye'ye geliyor..
|
Mesajı Yazan: kuzeyim
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2013 Saat 23:14
|
Haklisiniz hocam ne diyebilirim ki biz 2002 den bu yana kazigin babasini gördük hala uyanamadik. .. Kulaktaki akintiyla ilgili bir sey soylememissiniz anlaşılan onemli birsey degil.sagolun hocam
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2013 Saat 23:39
|
Bazi bunyeler asiri kir yapmaya musait olsalarda,temizlik esnasinda, iceriye girer de "Kulak yolunu" fazladan uyarirsaniz, kulak daha fazla kir yapar.
|
|