Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aç mı kalıyor???

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41280
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 17:10

Konu: aç mı kalıyor???
Mesajı Yazan: aslıbebek
Konu: aç mı kalıyor???
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2013 Saat 14:40
hocam merhabalar, kızım 6,5 aylık ek gıda ve anne sütü alıyor beslenmesi güzel kahvaltı çorba yogurt sütünü güzel yiyor aç kaldığını sanmıyorum ama siz hep dersiniz ya aç kalan çocugun kakası sert top top olur , bazen öyle kaka yapıyo hocam rengide koyu oluyo sizce aç mı kalıyor yoksa başka bişey mi var hocam ? gaita testi fln yaptırmalımıyız ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2013 Saat 19:58
Ammada meraklisiniz, her seye test yaptirmaya... Durun bakalim, aceleniz ne, ayni kakalar, yeterli miktarda ama kalorisi dusuk gidalar yenince de olur. Once bir; aldigi gidalardaki yag-seker oranini bir arttirin..
Aldigimiz gidalarin: %30'u yag(et, peynir gibi gidalarin icindekilerde dahil), %30'u et ve %30'u unlu gida-sebze olmalidir. Gerisi; diger gidalardir.

Mesajı Yazan: aslıbebek
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2013 Saat 21:54
hocam ama düşük kalorili beslemiyorum sabah bir yumurta sarısı peynir tereyağ öğlen çorba mutlaka köftesi var akşam muhallebi ve arada anne sütü daha nasıl kalori arttırabilirim hocam 1 yerine 2 köfte mi veriyim mesela?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2013 Saat 01:37
MESELA;
1-Corbasina yag ilave edebilirsiniz, Kofteyi; (dana degilde) yagli koyun kiymasindan yapabilirsiniz .
2- Sutu arttirin, su yerine sut icirin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat