gelişim
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41218
Tarih: 16 Kas 2025 Saat 07:02
Konu: gelişim
Mesajı Yazan: pozitif84
Konu: gelişim
Mesaj Tarihi: 30 Kas 2013 Saat 22:22
merhaba hocam.. benim kızım 3 aylık boyu 62 cm ve kilosu 6.200 kg, 4.07 kg doğdu. ilk ay 900 gram, ikinci ay 600 gram ve üçüncü ayında da 600 gram aldı. kızım sadece anne sütü alıyor. doktorumuz anne sütü alan bebeklerin daha hızlı kilo aldıklarını söyledi ama kızım pekte hızlı kilo almıyor sanırım, bu da beni sütümün az olduğunu düşünmeye itti. kızımda pek emmek istemiyor, genelde onunla boğuşuyoruz. ayakta gezerek ya da uykuda emiyor. acaba sütüm az olduğu için mi biraz emip sonra ağlamaya başlıyor? kafam çok karıştı. günde birçok defa kaka yapıyor ve genelde yeşil renkte oluyor kakası, ama çok besliyorsam neden kilo almıyor :(
------------- Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2013 Saat 06:41
Eger, anne sutu olmasa idi, bu begenmediginiz kilolari bile ZOR gorurdunuz..
" Neden kilo almiyor?"... Anasina-babasina bakin.. Kesin bir tarafin soyunda zayif kimseler vardir... Tipi boyle.
Vicdanen: Sisman bir cocugun onunden yiyecegi almakmi, yoksa, zayif bir cocuga 2 lokma fazladan yedirmekmi, daha keyif vericidir...
|
Mesajı Yazan: pozitif84
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2013 Saat 10:15
tabii ki ben kızımı severek besliyorum. benim kaygım sadece benim sütüm mü yetersiz geliyor diyor diye. yoksa ben yeterli olduğu sürece onu anne sütü ile beslemek istiyorum..
------------- Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2013 Saat 18:45
Anne sutunun miktarini ben bilemem... Kimsede bilemez. eger; "kalitesini" soruyorsaniz? ICINIZ RAHAT OLSUN HER ANNENIN SUTU "STANDARTTIR" .. Sogan-ekmek yiyen;Fakir-fukara, annenin sutu ile, milyoner ailenin annenin sutu aynidir...
Anne sutunun miktari icinde; cocugun kakasina bakacaksiniz...
-Altin sarisi renkte ve "hardal kivaminda" kaka yapiyorsa, isler yolunda demektir.
-Sert, top-top kakalar yapiyorsa, ac kaliyor demektir.
-Yesil-sumuklu kaka yapiyorsa, cok yediriyorsunuz demektir...
|
|