Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

birkaç soru(diş,süt,sünnet)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41214
Tarih: 16 Ağu 2025 Saat 11:45

Konu: birkaç soru(diş,süt,sünnet)
Mesajı Yazan: zelif
Konu: birkaç soru(diş,süt,sünnet)
Mesaj Tarihi: 30 Kas 2013 Saat 16:29
hocam kafama takılan birkaç şey sormak istiyorum..oğlum 2.5 yaşında.bir gece bile tam uyuduğunu hatırlamıyrm.önce emziriyordm onun içindr dedm,sonra diş çıkarıyor ondandır huzursuzluğu dedm.dişleri de çıktı sadece alt 2 azı dişi kaldı.sürekli huzursuz.kimisi sünnet yaptır geçer diyor.onla alakası varmı.çişini yaparken sıkıntı yok çünkü
gece kıvranıyor sürekli ayaklarını tutuyor.sallanaktan hertarafım tutuldu inanın.birde sütü soğuk verin diyorsunz yazılarınızda.sebebi ne.ben ılık veriyorum o mu iştahını kesiyor acaba.teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Kas 2013 Saat 19:02
1- Gordugunuz gibi, ne emzirmenin, nede dis cikarmanin, huzursuzlukla bir alakasi yok.. Hepsi; "kocakari"uydurmasidir.
2- Sunnet ile, hele hic alakasi yok. Milletin cani biraz "sunnet samatasi" cekmis anlasilan...
3- Soguk sut, mideyi daha cabuk terkeder. Anne icin buyuk rahatliktir. Mikrop uretme ihtimali olmaz. Cocuklar; soguk sutu, sicak sutten (veya ilik sutten)daha cok severler.
Bazi cocuklar, anadan dogma, boyledirler.Soya cekimdir. Besik veya salincak kullanabilirsiniz.    

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat