Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak agrisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41146
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 06:17

Konu: Kulak agrisi
Mesajı Yazan: hbirkan
Konu: Kulak agrisi
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2013 Saat 23:49
Merhabalar hocam;
Kizimin iki gundur kulak agrisi var. Dun biraz atesi vardi dustu. Bugun atesi yoktu her sey yolunda gibiydi.
Gece uyandi aniden kulagim agriyor diye. Uzun sure agladi yeni uyutabildim. Atesi yok oksuruk ya da burun akintisi da yok hasta degildi. 1 olcek calpol verdim rahatladi uykuya daldi. Ne yapmaliyiz kulak burun bogaza mi gitmeliyiz damla mi onerirsiniz. Simdiden cok tesekkurler. Sayenizde bir cok hastaligi atlattik. İyi ki varsiniz

Kizim 4 yasinda kilosu normal

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2013 Saat 01:48
HEMEN; Iliadin ped burun damlasina baslayin. Bunun ile ilgili eski mailleri okuyun.

Mesajı Yazan: hbirkan
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2013 Saat 09:36
Merhabalar Hocam,

Damlayı gece damlatmıştım. Sabahta damlattım.
Sağ kulağı biraz akmış kulak memesine kadar taşmıştı. Sarı renkli. Sadece damlaya 3 gün devam etmem yeterli olur mu?

Çok teşekkürler...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2013 Saat 23:16
1- Kulaktaki akintiyi; SADECE nemli bir kagit mendil ile silmeniz yeterlidir. SAKIN kulagina damla damlatmayin.. Gunumuzun SAHTEKAR KBB doktorlari, sindilerde "Kulak damlalri" yazarak, ilerisi icin kendilerine "Mikrosirurjilik" hastalar hazirliyorlar.
2- Iliadin, normalde;3 gun, akinti kesilmemisse; 5gun kullanin. ONDAN SONRA, Gerekirse, 1 gun ara verip tekrar 3-5 gun kullanabilirsiniz. Hersey yolunda giderse; sadece Serum Fiz ile devam edersiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat