Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geniz eti acill

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41137
Tarih: 21 Kas 2025 Saat 07:34

Konu: Geniz eti acill
Mesajı Yazan: Mustafa Ömer
Konu: Geniz eti acill
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2013 Saat 19:27
Hocam iyi akşamlar
Benim 2yaşındaki oğluma bundan 1ayönce geniz eti var alınmalı dediler. iburamin ve zaditen verdiler rahatlaması için  Ben sizin arşivdeki geniz eti ile alakalı yazılarınızın hepsini okudum ve söylediğiniz gibi 3gün illiadin, bol bol serum fizyolojik ,geceleri cold mix ve yatağına çarşaf gerip buhar uygulaması yaptık bunun üzerine daha öncesine göre iyi ama yinede geceleri 4-5saniye nefesini tutuyor sonra birden ağzını açıp ağlayarak uyanıyor. Bu nekadar devam edecek yoksa gerçekten aldırmamız mı gerekiyor? Biz aldırmak istemiyoruz birde sizin yazılarınızı okuduktan sonra hiç istemiyoruz. Doktorumuz 12yaşına kadar böyle sürer sonra küçülür  beklerseniz eğer diyor :(( geceleri çok huzursuz tüm tavsiyelerinize rağmen başka ne yapabiliriz lütfen acil cevap?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2013 Saat 20:39
Zaten, kendiliginden kuculecek. Eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 26 Kas 2013 Saat 21:01
Küçülene kadar geceleri bu şekilde mi devam edecek ? (nefesini tuttuğu için çok tedirginim )Kadir bey birde hapşırırken sanki kafasına birşey oluyormuş gibi kafasını tutup ağlıyor sonra susuyor acaba sinizüt olabilir mi ? 

Mesaj Tarihi: 26 Kas 2013 Saat 21:41
Her ust solunum yolu enfeksiyonumda, sinuslerde tutulur. Ilave tedavi gerekmez. Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Mesaj Tarihi: 27 Kas 2013 Saat 19:02
Hocam tekrar merhaba
Bugün memorial hastanesinin dergisinde bir yazı okudum. Geniz etine ultrasonik aspirasyon adında bir uygulama yapıyorlarmış(  türkiyede ataşehir memorial da). Geniz etini küçültüyorlarmış ses dalgalarıyla ve tekrar büyüme ihtimali çok azmış . Uygulama yaklaşık 20 yıldır uygulanıyor yazıyor. Sizin bu konu hakkındaki düşünceniz nedir? Çocuğumuzun rahatlaması için beklemek yerine bu uygulamayı önerir misiniz?

Mesaj Tarihi: 28 Kas 2013 Saat 00:24
GARANTI VERIYORLARSA, DENEYIN...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat