boğaz
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41114
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 21:31
Konu: boğaz
Mesajı Yazan: defnecik
Konu: boğaz
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2013 Saat 19:37
|
Doktor Bey, kızım bugün okuldan halsiz döndü ve boğazım acıyor diye ağladı.Ateşi şu ana kadar 37den fazla değil.Yanakları kızarık ve kulak altı ile boğazının acıdığını söylüyor.Ancak uyuduktan sonra sürekli ağlamaya ve garip şeyler sayıklamaya başladı.Şu anda da uyanamıyor ve anne lütfen diye sayıklıyor.Ne yapacağımı bilemedim.Kızım 4 yaşında 15,5 kilo.
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2013 Saat 19:44
|
şimdi solunumunu saydım. dakikada 30.Nabız da 115. yanlış almadıysak eğer.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2013 Saat 20:02
Onemli bir seyi yok.
Agizda; pis bir koku ve dilde kalin bir pas tabaksi yoksa, antibiyotik gerekmez.
Ates dusurucu suruplardan verin, eski mailleri okuyun..
Kilosu; yasina uygun.
|
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2013 Saat 23:52
|
ateş çok yükseldi ve kızım kendine gelemedi akşam boyunca acile gittik.Ateş düşürücü iğne yapıldı,ateşi düştü.Biliyorum yanlış ama çaresiz kaldık hocam,kulakta iltihap varmış zaten kulağı da ağrımaya başlamıştı.şu an ateş 37,en azından gözünü açtı.Ama benim asıl sorum daha doğrusu tedirginliğim şu:acilde kulağa bir damla alcon alcain diye bir damla damlattılar.Kulak ağrısı kesildi. Kulağına zarar verir mi? Damlatmalarını istemedim ama beni dinlemediler bile.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2013 Saat 02:33
Siz arandiniz ve olan cocuga oldu, bosuna kicindan igne yedi...
O kulak damlasi; EN ZARARLI olan damla. Agri gittigi icin sizi aldatir, ve siz hic farkina varmadan, kulak zari delinir. Delindiginde, kulaktan sivi gelir. SAKIN kulagina HICBIR SEY damlatmayin... Hemen Iliadin baslayin.
Siz onlara ne bakiyorsunuz! Onlarda domuz gibi biliyor, zarin delinecegini ve tekrar doktora geleceginizi. Bir daha da zor kurtarirsiniz pacanizi...
O kadar anlatiyorum; ATES zararli degildir diye, gene gidip paralari sulayip geliyorsunuz. Atesi (ignenin tesiri gecince)gene cikacak, her ates ciktiginda hastanelere mi kosacaksiniz!!.
Sizin gitmeniz gereken durum, Allah gostermesin, "Menenjit" suphesidir. Bu durumda da, cocuk kazik gibi sertlesir, oturamaz, yuruyemez, basini saga-sola ceviremez.. BUNUN HARICINDE, OTURUN OTURDUGUNUZ YERDE.
|
|