Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

garipmi(davranış)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41091
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 00:17

Konu: garipmi(davranış)
Mesajı Yazan: nejmettin
Konu: garipmi(davranış)
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2013 Saat 13:18
merhaba hocam kızım 13 aylık 6 aylıktan bu yana hoşuma gitmeyen hareketi var  gözünü hızlı hızlı kırpıyor aynı zaman açıp kapatıyor gözünü anki tikli gibi gözüne bişey kaçmış gibi nette nörojik nedenler diyor cok krktum 9 aylık oldugunda da agzını kocaman açıp kapatıyor snuna kadar hala arada yapar anne. baba. dede. düştü. korktum .al vb şeyleri söylüyor köpek görünce vov vov diyor taklit yetenegi cok güzel maşallah ama yürümüyor koltuklarda tutunup gidiyr aya ben kaldırıp gel dedigimde 2 adım atıp heycanıp kucagıma atıyor kendini böbrek taşıda var bu norolojik yazınca cok korktum gelişimi cokmu geri 12kilo

-------------
JNJK

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2013 Saat 18:32
- 13 aylik kiz kilosu: 9.4kg dir. 2.6kg fazlasi var.
- Bobrek tasi oldugu nasil teshis edildi? Ya, TAS dusurecek, yada, Rontgen'de gorulecek...
- Yurumesi, konusmasi; normal
- Agiz ve goz hareketleri icin; bir sey diyemeyecegim. Bir gosterin, sonucu konusuruz..

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2013 Saat 18:41
hocam 1 doktora sordum epilepsi demiş ne olur en azından olma olsalıgı yüksekmiidir taşıda dışkısından kan gelmişti 2 aylıkken ozaman usg de görüldü

-------------
JNJK

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2013 Saat 19:29
Siz bizdeki doktorlari sakin adam yerine koyupta, soyledikleri sacmaliklari ciddiye almayin.. Bunlar; "Kargadan baska kus " bilmedikleri icin, her Norolojik bulguya, "Epilepsi" derler.
Her nekadar, Epilepsilerin pek cok cesiti olsa bile, buyuk cogunluk; Grand Mall ve Petit Mall Epilepsilerdir. O cahil doktorun, bu ayirimdan bile haberi yok. Kaldiki, sizin tarifiniz; Petit Mall(kucuk nobet) bile degildir.
Sizin cocugunuzdaki; "Tikler" daha ziyade, Tourette Sendromuna uyuyor.Bazi kitaplarda; "Gilles de'La' Tourette Sendromu" diye de gecer. Bu hastaliktaki tikler, uyku esnasinda gorulmezler. Bu hastalik, pek cok meshur kimselerde ( Futbolcu, yazar, ressam ) vardir.

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2013 Saat 19:38
hocam filim cekmeliyiz kesin bişey demek için dedi ismini unuttum cektirmiyim mi cok korktum uyku filimimi ne bide bu kadar bi bebekte tik düşünmek sacmalık olur dedi aklım cok karıştı

-------------
JNJK

Mesaj Tarihi: 25 Kas 2013 Saat 01:28
Film cekeceginize, bana "Video" cekip gonderin, daha kesin konusurum.. benim teshisimden bahsettinizmi??? Adini bile ilk defa duyacagindan eminim..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat