Kan Tahlili
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41014
Tarih: 16 Eyl 2025 Saat 02:31
Konu: Kan Tahlili
Mesajı Yazan: özüdoğru
Konu: Kan Tahlili
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2013 Saat 09:44
sayın hocam kızım 24 aylık. Bu güne kadar ben hiç kan tahlili yaptırmadım. Bebekken 7 aylıktı doğum yaptığım hastanenin çocuk bölümüne götürüyordum rutin kan testi yapacaz dediler ben size danışmıştım o zaman yaptırmadım. sağlık ocağındaki aile hekimine danışmıştım 1 yaş bittikten sonra yapılıyor dedi gerek yok dedi yaptırmadım. İlerleyen zamanlarda bizi kan vermeye sebep veren bir rahatsızlığımız olmadı. Kısacası hiç kan vermedik. size danışmak istedim kan değerlerine baktırmaya gerek varmı ? siz ne derseniz onu uygulayacağım. Saygılarımla.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2013 Saat 19:36
Boyle bir; "rutin kan testi" diye bir sey yok.
BUNU YAPAN SAHTEKARLAR:
1- Hastahane bashekimleri: Hastanelerinde calisan butun doktorlari, her hastadan tahlil istemeleri icin taciz ederler.
2- Ozel doktorlar: Hepsinin, laboratuvarlarla anlasmalari vardir, komisyon alirlar.
3- Devlet hastanelerinde; "Performans" alabilmek icin her onune gelenden tahlil isteyenler.
4- Cahiller: Ne teshis koyacagini bilemeyen ve belki tahlillerle bir yere varabilecegini sanan zavallilar.
|
Mesajı Yazan: özüdoğru
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2013 Saat 21:07
Sayın hocam ben sizin bu görüşlerinizi bildiğimden zaten kolay kolay teslim olmuyoruz. Ben yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Evet kızım 24 aylık ama hiç kan testi yaptırmadık. Çocukların damarlarını acemi hemşirelerin zar zor bulup delik deşik ettikleri ortada . Dün haberlerde en çok antibiyotik kullanımı Türkiye'deymiş. Röportaj yaptıkları doktorlar antibiyotik kullanımın zararlarından bahsediyorlardı aklıma siz geldiniz hemen.İyiki varsınız.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2013 Saat 00:32
Benim hastalarimin; %80'den fazlasi, cocukluklarinda hicbir tahlil yapilmadan, ergenlige ulastilar.
Gunumuzun; sahtekar doktorlarina prim vermeyin..
O roportaj verenlerede kanmayin, mikrofonu gorunce baska, recete yazarken baska soylerler.. Her zaman soylerim, bir gun gelecek, simdi yapilan sahkarliklari yapanlarin tumu, yapmadiklarini iddia edecekler. O yuzden, bu sahtekarlari iyi mimleyin. "Balik hafizali" olmayin..
|
|