Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

KULAK AĞRISI

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40825
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 11:25

Konu: KULAK AĞRISI
Mesajı Yazan: nursema
Konu: KULAK AĞRISI
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2013 Saat 19:34
HOCAM MERHABA ...BAYADIR İYİYDİK,GENİZ ETİ FALAN 7 YAŞINA KADAR İDARE EDECEĞİMİZİ ÖĞRENDİK..GEÇEN SENEYE GÖRE HAFİFLEDİĞİ DE BELLİ OLUYOR ÇOK ŞÜKÜR..FAKAT 15-20 GÜNDÜR DEVAM EDEN GENİZ AKINTISI VAR..ONU DA İDARE EDİYORDK..Bİ TIKANIKLIK YOKTU..Kİ BU AKŞAM KULAĞIM AĞRIYOR DİYE AĞLIYO...HİÇ OLMAMIŞTI ŞİMDİYE KADAR..O KADAR GENZİ TIKANDI,ATEŞLENDİ,  KULAKLARI SIVI DOLU ÇİZELİM DENDİĞİNDE BİLE KULAĞIM AĞRIYO DEMEMİŞTİ..
ŞU ANKİ DURUM; ATEŞİ YOK..BURNU TIKALI DEĞİL AMA AKINTI ÇOK...ÇOK AĞLADI DİYE DOLVEN VERDİM ŞİMDİ AĞRISI DA YOK...
İLİADİN BAŞLADIM.2X2 GÜNDE..DOKTOR GETİRİN GÖRİYİM DEDİ AMA ANTİBİYOTİK KORKUSUNDAN GÖTÜREMEDİM..AĞRI YENİDEN BAŞLARSA NE YAPMALIYIM?(60 AYLIK,1.SINIFA GİDİYOR;ERKEK)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2013 Saat 21:02
Iliadin'e devam, gerisi luzumsuz.... 3. gun sonrasinda; Serum fiz ile devam edin.

Mesajı Yazan: nursema
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2013 Saat 21:11
geniz akıntısı için serum f.den başka yapabilecegimiz bişey yok mu hocam?sanki burnunun gerisinde sürekli akan bir çeşme var..o kadar rahatsız oluyor ki..sabahları mide bulantısı ve öksürük oluyor bu akıntı yüzündenCry

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2013 Saat 01:40
Oraya yerlesmis olan bir viral enfeksiyon var. Koku kazinmadan akinti gecmez. Idare edin, SAKIN "akintiyi kurutmak" gibi "Orta cag" dan kalma fikirlere ve onerilere kanmayin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat