İştahsızlık ve kilo alamama
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40761
Tarih: 16 Kas 2025 Saat 07:41
Konu: İştahsızlık ve kilo alamama
Mesajı Yazan: yasamladans
Konu: İştahsızlık ve kilo alamama
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2013 Saat 21:19
|
Kadir bey kızım 7,5 yaşında 21 kilo.İştahı hiç yok.Doktor kan ilacı,balık yağı ve sipraktin vermişti.Balık yağını 3 aydır kullanıyorum 20 kiloydu 21 oldu.Ancak sipraktin içtiğinde ishal oldu ben de kestim.sizin Öneriniz nedir?Başka neler yapabilirim.daha öncede yazmıştım mitral kapakta çökme var kızımda..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2013 Saat 21:44
|
7.5 yas kilosu: 22.5kg dir.Bu yasta; 1.5kilo eksik cok bir facia sayilmaz. Kan ilacini kullanmayin. Sipraktin; ishal yapmaz...
|
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2013 Saat 07:48
|
Kan ilacını 1 ay kullanıp kestim.Sipraktine yeniden başlıyorum o zaman hocam.Ne kadar kullanmalıyım?Çok teşekkürler.
|
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2013 Saat 19:14
|
1 hafta; gunde2x1 olcek verin, 3 gun ara verin. Tekrar istahi giderse, tekrar baslayin. Bu konu ile ilgili; Eski yazilari okuyun.
|
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2013 Saat 14:24
|
Hocam 2 gün kullandım.Çok güzel iştahı açıldı ancak bu sabah mi,desi bulandı ve kustu.Acaba ilaçla ilgili olabilir mi.Daha önce kullandığımda da aynısı oldu ve kesince geçmişti.Bir de kızım çok sık mide bulantısı ve kusma yaşıyor.Artık midem bulanıyor kelimesinden korkar oldum.Bu konu ile ilgili ne yapmam lazım.Kan tahlili idrar tahlili temiz çıkıyor ancak sık tekrarlıyor.Ayda 1-2 kez oluyor neredeyse ve 2-3 gün sürüyor.Yakın çevremdekiler parazit olabilir dediler.Ağzının suyu da akıyor geceleri ..Sizin fikriniz nedir hocam.
|
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2013 Saat 17:46
|
3-5 gun vermeyin, sonra "yarim doz" vermeyi deneyin..
|
|