Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

geniz akıntısına bağlı öksürük kusma ishal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40658
Tarih: 21 Kas 2025 Saat 04:27

Konu: geniz akıntısına bağlı öksürük kusma ishal
Mesajı Yazan: samirasu
Konu: geniz akıntısına bağlı öksürük kusma ishal
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2013 Saat 23:14
Hocam merhaba kızım 17 aylık
1 hafta önce öksürük şikayetiyle gittiğimiz doktor ciğer ve boğazı normal kusarsa rahatlar dedi ve kusunca azaldı öksürüğü epey rahatlamıştı ki,
İshal başladı ve 4 gün sonunda bugün tek seferlik katılaşmaya yakın dışkısı oldu. Banyo yaptırdım tekrar genzi akmaya başladı. 
Akşam ballı limon içirdim öksürdü ve kustu.Tekrar en başa mı döndük bilemedim. 
Köpek dişleri çıkıyor huysuz ve iştahsız.
Geniz akıntısı her ay oluyor (?) ama genelde 2 günlük burun akıntısı hapşırmayla atlatırdı. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2013 Saat 23:38
Hocam bir de elleri ayakları çok soğuk ve alnı terliyor ateşi normal çok şükür

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2013 Saat 04:36
Domuz Gribi geciriyor... Niye asi olmadi?
Sut disleri cikarken bir rahatsizlik vermez. 16.Asirdan kalma bir uydurma...

Mesaj Tarihi: 25 Eki 2013 Saat 06:34
Asiyla alakali da turlu efsaneler donunce buralarda emin olamadim hocam sizi yeni tanidim br kac gundur. Simdi ne yapmam gerekiyor?

Mesaj Tarihi: 25 Eki 2013 Saat 08:38
Hocam eski yorumlari okudum oksurugu ne kadar surer normal seyri var midir? Anne sutu yogurt meyveyi reddetmiyor beslenmesi bu sekilde devam etsin mi hastalik suresince. Yemek yemiyor.hangi sartlarda hastaneye gitmeliyiz

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2013 Saat 20:06
Asi aleyhinde konusan aptallara kanmayin.. 2009'dan beri butun Grip asilarinin icinde Domuz Gribi asisi vardir. A/California/7/2009 (H1N1) Domuz Gribi asisidir..
Ben bunlari 2009 yilinda ,Domuz Gribinin 1 senelik bir durum olmadigini ve uzun seneler bu asiya devam edilecegini anlatmistim.. Tabii asi aleyhinde konusanlari, mecliste, asinin prospektusunu havalarda sallayarak poz atanlari unutmadik...Nerede simdi o "Gemi aslanlari?" Hepsi arazi oldular.
Madem cok biliyorlardi niye 2009'dan beri yapilan Grip asilarina karsida ayni yaygaralari koparamiyorlar? Sikar biraz...   

Hastaligin seyri normaldir, en az 2-3 hafta surecek.. Benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat