Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

krup tedavisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40618
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 20:01

Konu: krup tedavisi
Mesajı Yazan: nasibel
Konu: krup tedavisi
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2013 Saat 12:17
oğlumda dün başlayan acayip bir öksürük vardı ve devamlı hırıltı bir hırılda mevcut. akşam acile gittik ciğerlerinde bir şey yok boğaz enfeksiyonu olmuş dediler ve ilaç verdiler , almadım. gece boyu hiç uyuyamadık oğlum nefes alamıyordu devamlı bir hırıltı vardı bugün doktorumuza gittik krup olmuş iburamin ve zaditen verdi ve çocuk rahatsız olduğunda soğuk buhar vermemi söyledi. siz nasıl bir tedavi tavsiye edersiniz, oğlum 9 aylık

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2013 Saat 19:38
Toplam "3 Gece" sikintisi olacak. Hemen yarim ampul: Decort ignesini kalcadan yaptirin. Yoksa 2 gece daha sikinti cekersiniz. 3. gunden sonra, normal Grip gibi seyreder.
Solunum gene sikisirsa, sarip-sarmalayin ve disari, soguk havaya cikarin, aninda acilir. SAKIN; Iburamin veya Zaditen kullanmayin, daha kotu olur.

Mesajı Yazan: nasibel
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2013 Saat 19:01
iğneden sonra ve ertesi günü çok iyiydi ardından hırıltısı ve öksürüğü arttı(artık normal öksürüyor) hala sesi kısık ve balgamlı gibi öksürüyor ve hırıltısı devam ediyor öksürüyor diye ballı limon veriyorum ve burnunu temizliyorum başka yapabileceğim bir şey var mı? hastalığın bu şekilde devam etmesi normal mi?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2013 Saat 21:34
Ne demistim...

" Yoksa 2 gece daha sikinti cekersiniz. 3. gunden sonra, normal Grip gibi seyreder. "

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat