ciltte döküntü
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40564
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 10:14
Konu: ciltte döküntü
Mesajı Yazan: furkan
Konu: ciltte döküntü
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2013 Saat 07:27
Hocam merhabalar ben oğlumun yüzündeki döküntüleri yazmıştım resim istemiştiniz ama bir türlü beceremedim resim göndermeyi şu an kıpkırmızı dudak üstü ve çenesi aynı bebek vücudunda olan isiliği çenesinde düşünün kaşınıyor da galiba hocam bazen batıyor yüzünü sebamedle yıkıyorum ama yarım saat sonra yine kızarıyor emzik kullanıyor plastiği tahriş ediyor olabilir mi hocam grip geçirdi demiştim kulak ağrısı var galiba çekiştirip duruyor kulaklarını ne yapmam gerekir bunun için bir de sağlık ocağından vegaferon diye bir demir damlası verdiler benim oğlum anne sütü alamadı sağarak üç buçuk ay verebildim geceleri inek sütü veya mama gündüz de yemek yiyor kullanmamızı tavsiye eder misiniz benim pek içime sinmedi hiç de vermedim siz ne dersiniz şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2013 Saat 08:52
SAKIN, demir ilacini vermeyin. Hele boyle daha ne oldugu bile belli olmamis durumda isleri dahada da karisik hale getirebilir.
Yuzundeki kizarikligin az bir kismina "Ultralan pomat" surun, gunde2x1, ertesi gun sonucu konusalim..
|
|