Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bulantı var ama kusma yok!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40563
Tarih: 18 Ara 2025 Saat 18:58

Konu: bulantı var ama kusma yok!
Mesajı Yazan: efthalia
Konu: bulantı var ama kusma yok!
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2013 Saat 06:51
Hocam Merhaba
4,5 yaşındaki oğlumun arefe gününden beri ara ara midesi bulanıyor. Ama 3 gündür hiç kusmadı. Kakada da ishal benzeri bir değişiklik yok. Gün içinde bazen bulantı geliyor, kusmak istemiyor yutkunuyor, su içiyor filan ama kusma gelse heralde bu şekilde engelleyemez. Bazen geceleri uyanıyor midem bulanıyor diye, bir müddet sonra geçiyor ve yatıyor. Dün sabah çok hastayım çok halsizim diyerek uyandı, ne ateşi var ne de başka bir belirti. 
Neden bulantı var ama kusma yok? Doktora götürüp test filan yaptırmalı mıyım yoksa beklemeli miyim?
Ya da önerebileceğiniz başka bir şey var mı?
Ayrıca bayramınızı tebrik ederim, şimdiden teşekkürler.

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2013 Saat 08:48
Atesi de olmadi ise, pek bir seye benzemiyor. Eger bulantisi cok artar veya atesi cikarsa, bir "Tam Kan Sayimi" yaptirip, bana yazin.

Mesaj Tarihi: 19 Eki 2013 Saat 10:35
hocam bulantı geçmedi, ağrıdan da bahsetmeye başladı ve hiçbir şey yemiyor, apandisit olabilir mi? bayram tatilinde doktora da götüremiyorum, acile götürmek istemiyorum sadece sinir bozuyorlar, genellikle ne yapacaklarını bilemiyorlar,  ne yapacağımı şaşırdım :(

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Eki 2013 Saat 18:36
1- Apandisitte agri, bulantidan once olur.
2- APANDISITTE AGRI hic gecmez, devamli artar.
Bir kan sayimi yaptirip WBC degerini bana yazin. Bu sabah yaptirmis olsa idiniz, coktan teshis konulmustu..

Mesaj Tarihi: 01 Kas 2013 Saat 08:08
Hocam merhaba, internetim olmadığı için yazamadım size, biraz geç oldu..
Tahlil yaptırdık, WBC değeri normal çıktı. Aynı gün anneannesine götürdük, parka gitti, gezdi filan ve bütün dertleri bir anda yok oldu. Uzunca bir tatildi ve hava da kötü olduğu için eve tıkılıp kaldık. Sanırım psikolojikti rahatsızlıkları, çünkü gezebilmeye başladığı an unuttu bulantısını :) Çok teşekkür ederim ilginizden dolayı..

-------------

Mesaj Tarihi: 01 Kas 2013 Saat 17:57
Her seyde bir hayir vardir, bu vesile ile sizde bir-iki sey ogrendiniz, belki bir gun gerekli olur..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat