Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Emziren anneler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40560
Tarih: 06 Kas 2025 Saat 13:27

Konu: Emziren anneler
Mesajı Yazan: selege
Konu: Emziren anneler
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2013 Saat 19:45
iyi aksamlar kadir bey bayraminiz kutlu olsun.7 aylik bebegim anne sutu agirlikli besleniyor,ben calisiyorum ogretmenim bebegim geceleri duzenli uyumuyor,erken saatlerden gecenin yarisina kadar ayaktayim ve cok yoruluyorum dinlenemiyorum sorum su ki herkes emziren annelerin vitamin hapi kullanmasi gerektigini soyluyor sizce gereklimi?                           2) hocam 7 aylik bebegin gece uyumasi gerekmezmi ? Surekli donuyor uyaniyor ,emiyor ,sallanmadan uyumuyor bu da beni yoruyor saygilar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2013 Saat 20:23
1-   "- herkes emziren annelerin vitamin hapi kullanmasi gerektigini soyluyor-".....
Yani, demek istiyorlarki, "Allah veya Tabiat, hata yapmistir", bizler de onu duzeltiyoruz.... ALLAH, bu sapik fikirli insanlara akil-fikir versin.Amin.
    Hata, insana mahsustur... "To err, is HUMAN"
Eger, hamilelik ve emzirme surecleri icinde, her turlu gidayi yeteri kadar alirsaniz, hicbir vitamine gerek kalmaz.
Eger herhangi bir vitamini almak istiyorsaniz, o vitamini ihtiva eden gidayi tuketin. Vitaminleri ilac olarak almayin...
2- 7 aylik bebek gece kesintisiz uyur diye bir sey yok. 2 yasina kadar biraz zorluk cekeceksiniz. Odasi cok sicak olmasin, sicak ortamda, daha cok susayacak ve daha cok uyanacaktir..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat