Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40545
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 07:25

Konu: ateş
Mesajı Yazan: sedaaytunc
Konu: ateş
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2013 Saat 11:27

hocam bu sabahdan itibaren 10,5 aylık oğlumun ateşi 37,5 ile 39 arası ateşi yükselilp iniyor. Ateş düşürücü vermiyorum ateşten de korkmuyorum sadece ateşe sebep olan şey bakteri olabilir mi ondan korkuyorum. Bi yandan da grip olacak gibi burundan hışırtı geliyor. viralde olabilir.

Size sorum kan sayımı yaptırayım mı? İlk kez ateşi oluyor

-------------
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2013 Saat 13:23

hocam ateş devam ediyor 38,6 kulaktan. Ateş düşürücü vermiyorum soğuk tatbikte yapmıyorum. kısa kol çıtçıtlı badisiyle duruyor yalnız mızmızlanmaya başladı. Çok sıkışırsam calpol vericem akşama doğru durumuna göre...

Calpol mor olandan ne ölçüde vericem ve en fazla ne kadar verebilirim hiç kullanmamıştım ondan soruyorum size oğlum 10 ay 12 günlük

çok teşekkürler

-------------
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................

Mesaj Tarihi: 14 Eki 2013 Saat 22:12

hocam ateş düştü.. şuan uyuyor ateş düşürücü vermedim hiç. Çocukta hafif nezle belirtileri var. Sizce eskilerin yaptığı gibi çocuğu terleteyim mi? yani odasını sıcak tutucam üzerini ince doğru yapar mıyım?? gece ateşi yükselirse havale olur mu terlediği taktirde?

-------------

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2013 Saat 23:16
Bu yasta Calpol: Calpol 120'den; gunde 3x1 olcek alabilir. Terletmenize gerek yok. Rahat ettirin, yeter.

Mesaj Tarihi: 15 Eki 2013 Saat 03:12

tesekkürler

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat