inek sutu
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40507
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 06:16
Konu: inek sutu
Mesajı Yazan: kıvanç
Konu: inek sutu
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2013 Saat 22:14
mrhabar hocam.sayenizde oglum sutu severek iciyor.fakat arkadasimin dr.41aylik kizina sutu yasaklamis.yogurt olarak tuketmeliymis.sutun mukusu artirdigini ve yuzde solukluk goz alti morlugu yaptigi(sutu kesince yuzune renk gelmis)15gundur grip olan oglumu gorunce yuz beyaz sutten oluyor dedi.tabii ben dikkate almiyorum fakat uc yas ve dort aylik be egi olan arkadasim cocuklarini sutten mahrum birakacak .ayni dr.gecmeyen oksuruklere alerjik olabilir diyerek prospan, agizdan alinan buircesit koruyucu asi gibi ve pro iyotikler vs verebiliyor.ilac sevmeyen dr. diye arkadasim uyguluyor. ne dersiniz?hatta kres cocuguna asiya gerek yok meyvalarla gecistiririz der.siz arkadasima hitaben bilgilendirirmisiniz.tesekkurler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2013 Saat 23:47
Yazdiklarimi okusunlar. Turkiye hala, sutun en az tuketildigi bir ulkedir. Boyle doktorlari iyi mimleyin, bir zaman icinde nasil firildak gibi donduklerini goreceksiniz. Ondan sonra da arayinki, boyle konusan doktorlari bulasiniz.. Sanki butun gelismis ulkelerdeki doktorlar aptal, bir bu grup doktorlar cok akilli ve alleme bilgilere sahipler. Butun Avrupa ve Amerika'da milletin cocugu, su yerine sut icer. Hicbiri de kansiz degildir. Ne hikmetse, sutun nerede ise hic icilmedigi Turkiye de kansiz cocuk orani, bu memleketlerden daha fazladir... Acaba esas sebep, Turkiye de et fiyatlarinin Amerikanin 3 misli olmasindan kaynaklaniyor olmasin!! "- Et temin edemedik, bari demir ilaci kakaliyalim-" hesabi.. Devlet acaba bu demir takviyesinde neden bu kadar israrci?? Bir dusunun bakalim.
|
|