Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yemek

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40339
Tarih: 23 Ağu 2025 Saat 12:55

Konu: yemek
Mesajı Yazan: asli54
Konu: yemek
Mesaj Tarihi: 27 Eyl 2013 Saat 23:26
kadir bey merhaba.ben size patlıcan ve bakla yemegi hakkında danışmak istiyorum.1 yaşındaki ogluma şimdiye kadar hiç yedirmedim içindeki bir maddeden dolayı zararlı oldugunu duymuştum yanlışmı biliyorum bu zamana kadar yoksa boşunamı mahrum bıraktım cocugumu,dogruysada neden ve ne zamana kadar verilmemeli.teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Eyl 2013 Saat 02:15
Hep yarim bilgi, hep yarim bilgi...

1- Patlicandaki; Nicotinic Asit baska,Sigaradaki Nikotin baska. Biri yeniliyor midede parcalaniyor, digeri nefes ile Akcigerlere cekiliyor. Ayricada sigaradaki zararli maddeler, KATRAN ve onun turevleridir. Yanma sonucu; Amonyaktan, FormAldehid'e kadar zararli maddeler olusuyor.
2- BAKLA: Sadece ve SADECE; G-6-P-D (Glukoz-6-Fosfat,Dehidrogenaz) enzimi bozuklugu olan cocuklarda zararlidir...Saglam cocuklarda degil. Bu sekilde hasta olan cocuklarda; Bakla yenilmesi ile bir cins, "Hemolitik Anemi" olusur...
Tabii, bunda sizin en ufak bir yanlisiniz yok, yanlis;bu bilgileri bilmeden, yarim-yamalak bilgiler ile, sizleri korkutan "Sarlatan doktorlarda"... Eger bir doktor, hastalarini hep korkutuyorsa, o doktor sahtekardir, onlardan uzak durun..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat