boğaz enfeksiyonu
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40292
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 14:08
Konu: boğaz enfeksiyonu
Mesajı Yazan: ilgetuna
Konu: boğaz enfeksiyonu
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2013 Saat 09:34
|
hocam merhabalar, 5 yasındaki kızımda ateşle beraber döküntüler oldu en son yuzundede cıktı. doktor boğazında enfeksiyon olduğunu söyledi test yaptırıyımmı dedim muhtemeln betadır dedi ve agumentin anibiyotik tedavisine başladık. küçükken de benzeri durumlarla karşılaşmıştık bir doktor 6.hastalık dedi yani net bir tanı konmadı. bu doktorların net bişey söylememesinden bıktık. döküntüleri 4.günde tamamen kayboluyor yazın hiç birşeyi yok kışın boğazım ağrıyor deyince ertesi gün hemen döküyor. genel durumu çok iyi keyfi yerinde sadece çok döküntüleri var her boğaz enfeksiyonunda böylemi olcak şimdi okulada başladı korunmak için ne yapabilirim.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2013 Saat 21:10
Oyle; "muhtemelen" lerle is olmaz... Mutlaka; Strep-A testi yaptirin... Bu keriz doktorlarin, antibiyotiklerin vucutta sepep oldugu reaksiyonlarin hicbirinden haberleri yok... Hicbir seyi dogru-durust bilmiyorlarki, "net bir sey" soyleyebilsinler!!
Ayrica da; Tip Literaturunde: "BETA" DIYE BIR HASTALIK YOKTUR, TURK DOKTORLARIN UYDURMASIDIR. Daha o hastaligin adini, dogru soylemekten acizler..
|
|