Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kafası şişti

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40277
Tarih: 07 Eyl 2025 Saat 18:14

Konu: kafası şişti
Mesajı Yazan: febaa2
Konu: kafası şişti
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2013 Saat 14:41
hocam merhaba
umarım iyisinizdir
oğlum 21 aylık bundan 2 hafta kadar önce yere yakın bir kalorifer peteğimiz var önünde güneşlik vardı güneşlikten dolayı peteği göremedi birden yerden oyuncağını almak için hızlıca eğilince peteğin kenarına alnının üst tarafını sert çarptı kan akmadı ama bir bıldırcın yumurtası kadar şişti buz biraz koyabildik şu anda yüzünde mimik yapınca orası ezilmiş gibi çukur oluyor mor bir çizgi halinde duruyor ve galiba biraz daha şişlik var hocam ne yapmamız lazım
iz kalacak galiba
teşekkür ederim
not;:isterseniz resim ekleyebilirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2013 Saat 20:43
Hicbir sey yapmayin,zaten bir seyde yapamazsiniz. Zamanla kaybolur.

Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2013 Saat 08:26
hocam tekrar merhaba sizinde vaktinizi alıyorum hakkınızı helal edin sağlıkla kalın eşim oğlumun kafasındaki şişliği kafasına fazlasıyla takıyor şu anda resim yüklesem tam görünemeyecek o yüzden anlatacağım çok az bir mor çizgi ve deri ile aynı renkte bir şiş tabaka var eşim onun ödemin katılaştığını ve orada artık kaldığını düşünüyor o bölgeye pek buz koyamamıştık izin vermemişti acaba buz koysak böyle olmazmıydı diyede düşünüyoruz birde o sert bölgeyi ovalamak o şişliği dağıtmak mümkünmüdür
çok teşekkür ederim
iyiki varsınız

Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2013 Saat 19:59
Gorduklerinizin hicbir onemi yok ve hicbir IZ KALMAYACAK.... Eger, ilk anda, buz koyabilse idiniz, sadece sislik daha az olacakti, o kadar... Su anda hicbir sey yapmayin, merak da etmeyin..

Mesaj Tarihi: 04 Eki 2013 Saat 15:44
hocam tekrar merhaba resmi yüklemek istedim çünkü fikriniz çok önemli eşimle her baktığımızda mahvoluyoruz
değerli yorumlarınızı bekliyoruz
http://bit.ly/c25MCx">
http://bit.ly/c25MCx">

Mesaj Tarihi: 04 Eki 2013 Saat 15:46
hocam resimde çizgi gibi görünen yer içe doğru çökük oluyor yani ezilmiş gibi galiba öyle iz kalacak

Mesaj Tarihi: 04 Eki 2013 Saat 20:21
Evet, orasi doku kaybi olan bolge.. Once doku ezildi, doku etrafina kan birikti. Sonra, o kan pihtisi, etraftaki doku tarafindan emilince, oyle bir bosluk kaldi. Bu iz zamanla azalir, ama tam kaybolmaz. Cok onemli bir sey degil. Zamanla o kadar kuculecek ki, ancak siz bilebileceksiniz, etraf hic anlamayacak.

Mesaj Tarihi: 04 Eki 2013 Saat 20:37

hocam bu habere üzüldüm buz koyamamıştık ondan olmuş olabilirmi hocam

çünkü eşim bu konuda çok hassas ve üzülüyor

Mesaj Tarihi: 04 Eki 2013 Saat 20:45
Bosuna uzuluyor.. Buz koymak, hadiseyi azaltabilirdi de, tamamen onlermi idi, orasi supheli.. Neticede bir doku ezilmesi oluyor.

Mesaj Tarihi: 04 Eki 2013 Saat 20:49

hocam teşekür ederim eşim kafasınında bu sert çarpmadan dolayı bir zarar görebileceğinide düşünüyor sizden okuduklarımı söyledim ama çok sert vurmuştu sanırım alnı olmasaydı dikişlik olurduk kan akmamasınada şaşırmıştım

Mesaj Tarihi: 04 Eki 2013 Saat 21:10
Kanama deri altina oldu ve bunun sonucunda o ufak cukurcuk olustu.. Dogru, kanama olsa idi o iz olmazdi ama, dikis izi olurdu..

Mesaj Tarihi: 04 Eki 2013 Saat 21:10
hocam birde zamanla o kısım yeni doku yada etle falan dolarmı
cahilliğimden ötürü soruyorum kusura bakmayın yoksa o doku zararlı bölge çocuk büyüdükçede zararlı olarak mı büyüyor

Mesaj Tarihi: 04 Eki 2013 Saat 22:40
hocam birde son bir soru daha o bölge 15 gündür şiş hep öylemi kalır elinizi gezdirdiğinizde bir tümsek oluyor
çok teşekkürler
sağlıkla kalın

Mesaj Tarihi: 04 Eki 2013 Saat 22:57
Zamanla, o cukurcuk, buyumeyecek, kuculecek...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat