Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gözümüz kızardı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40210
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 01:03

Konu: gözümüz kızardı
Mesajı Yazan: esaz
Konu: gözümüz kızardı
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2013 Saat 15:53
hocam merhaba kızım tam 4 aylık. sol gözünün beyazında kıpkırmızı bir nokta oldu.10 gün sonra bu geçti. bu arada da göz kapağının başında cildinde kızarma oldu. o gözünü tek kırpmaya başladı.3 doktora götürdüm. biri şu an bişey yok olunca fotoğrafını çek getir dedi. diğeri momecon krem verdi. diğeri de gözü sabah çapaktan yapışacak durumdaysa bi damla vericem dedi. o kadar çapak yok ama az bir iltihap gibi oluyor hep sol tarafta. şimdi de sağ taraf üstü aynı şekilde kızardı. momecon göze değmemesi gerekiyormuş nasıl olacak bebeğim gözünü hep kaşıyor. bende sürmedim artık. çay pansumanı falan diyenler oldu. 1,5 aydır geçmedi ne yapayım hocam..

-------------
12345678987654321

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2013 Saat 20:02
1- Goz damlalarini; capak yuzunden goz kapaklarini acamayacak hale gelirse, kullaniyorum. Gerisini; laynamis-ilimis su ile silmeniz yeterlidir. SAKIN; hicbir damla veya kremi kullanmayin.
2- Cay'in goze iyi gelme gibi bir ozelligi yoktur. Turk'lerin uydurmasidir. "Cay suyu" denilen sey, cayin kendisi degil cayi demlemek icin kullanilan, kaynamis ( bu sebeple temiz oldugundan emin oldugumuz) su dur..
3- 10 gun evvelki kizariklik; parmagini gozune soktugu icin oldu...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat