geçmeyen ishal, kaka düzensizliği..
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40105
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 15:46
Konu: geçmeyen ishal, kaka düzensizliği..
Mesajı Yazan: gesnur
Konu: geçmeyen ishal, kaka düzensizliği..
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2013 Saat 17:09
hocam merhaba, daha önce de sormuştum size bu konuyla ilgili. ishali bir türlü geçmedi, rengi sürekli değişken, bir beyaz renkli, bir sarı yeşil arası.gaita tetkikinde bir şey çıkmadı. devamlı sıvı kaka yapmaktan poposu ve bacak araları mantara yakın pişik oldu, yürüyemiyor.
ishal için doktorumuza sordum zinco şurup kullanın 10 gün dedi. reflor kullanın dedi. siz ne önerirsiniz ve pişik için ne yapabilirim?travazol-bepanthen, ziko içeren kremler..bir sürü bişey dedi doktor, kafamız karıştı
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2013 Saat 20:02
1-Bir defa barsak florasi degistimi, tekrar duzelmesi biraz zaman aliyor. Birkac gun, yogurt harici bir seyler vermeyin. 2-3 gun sonrada yogurdu gunde 2-3 sefer verin. Ishali duzeldikten sonra gunde 1 defa yogurt alsin
2- Pisik icin, Eczanede; "%3 Eau Borique (Asit Borik)300ml." hazirlatin ve her temizlikten sonra, bu sivi ile nemlendirin. 2-3 dakika sonra pisik kreminizi surun. Duzelene kadar, gunde 2x1 Ultralan pomati, pisik kremi yerine surun.
NOT: Her seferinde pisik kremi, sadece 2 seferinde Ultralan olacak
|
Mesajı Yazan: gesnur
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2013 Saat 21:00
çok teşekkürler, peki zinco şurup için ne dersiniz?çinko eksikliği içinmiş bu şurup, ne alakası var ishalle hocam?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2013 Saat 02:45
Dogru cope....Ozel doktorlugum boyunce tek bir "Cinko eksikligi" olan hastam olmadi. Hacettepe de gordugum vak'a da baya dramatik bir tabloya sahipti.
|
|