Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

burnundaki hırıltılı ses

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39953
Tarih: 01 Eyl 2025 Saat 21:26

Konu: burnundaki hırıltılı ses
Mesajı Yazan: febaa2
Konu: burnundaki hırıltılı ses
Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2013 Saat 11:32
hocam merhaba kızım 5 yaşında bir ay önce parkta kayağa burnunu çarpmış biraz kanamış sonra geçmişti burnunda bir şekil bozukluğu yok ama burnundan hırıltılı nefes alma sesi geliyor hani biz ağzımızdan değilde burnumuzdan derin nefes aldığmızda gelen ses gibi bir ses hocam serum fiz damlatayım yoksa bir kbb doktorunamı göstereyin
iyiki varsınız
sağlıkla kalın

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2013 Saat 19:06
KBB de gorulmesi iyi olur. Ic yapiya bir bakilmasi gerekir.

Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2013 Saat 21:27
hocam tekrar merhaba henüz kbb gidemedik size birşey daha danışacaktım serum fiz sıkınca ses geçiyor vede yanına oturunca duyulmuyor birde hocam iç yapıya filmlemi bakılıyor kızım bu filmlerde durmuyor ve çektirmiyor

Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2013 Saat 04:56
Serum fiz ile geciyorsa, acele etmenize gerek yok, biraz daha bekleyin ve ara ara Serum fiz damlatin.

Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2013 Saat 14:15
hocam tekrar merhaba umarım iyisinizdir ankarada devlet hastanesinde kbb doktoruna kızımızı gösterdik ve bu düşme hadisesini ve sizinde iç yapıya bakılmasını istediğinizi ilettim
hocam bir aletle burun deliklerini biraz açıp baktı ve burnundaki kabuklar çok fazla bundan hırıltı duyuyorsunuz serum fiz yapın dedi bepanten pomat önerdi( ben onu almadım evde sizden öğrendiğim siccnasal krem vardı onu dün yaptım) çatlak yada kırık varsa ona zaten birşey yapamayız ama bir eğrilik falan yok dedi zaten bir ay geçmiş üzerinden geç kalınmış olan olmuştur dedi daha erken gelsek bir şey görürmüydünüz dedim erkende gelseniz birşey farketmez bir yamukluk yok ama gençliğinde ortaya çıkabilir dedi
sonrada geniz eti filmine gönderdi sizden bildiğim kadarıyla zaten geniz eti filmini önemsemedim ama geniz eti çıkmamış yani büyük çıkmamış ( yakın zamanda hasta olmamıştı o yüzden herhalde)
birde bu filmde çatlak yada kırık görünmüyormu diye sordum
hayır onu göremiyoruz  dedi
hocam bunları yorumlarmısınız
çok teşekkür ederim

Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2013 Saat 19:12
Gecmis olsun.. Sansiniza, akli basinda bir KBB doktoruna catmissiniz. Merak etmeyin, bir sey cikmayacak.

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2013 Saat 11:59
hocam çok teşekkür ederim peki bu kabukları nasıl çıkartacağız çünkü serum fiz sonra dışarı çıkmıyorlar
su çekip burun temizliğinide yapamıyor
bu konuda tavsiyeniz ne olur
nasıl yapmalıyım
çok teşekkürler

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2013 Saat 19:45
Bu durumda , eniyi yol; Buhar banyosudur. Buharli-sicak bir banyoya sokun, 15-20 dakika kalsin, sonra sumkurtun veya SERUM fiz. damlatin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat