Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

geçmeyen pişik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39886
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 13:00

Konu: geçmeyen pişik
Mesajı Yazan: nurcan
Konu: geçmeyen pişik
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2013 Saat 20:44

hocam merhaba 
1. 2 hafta kadardır kızımın vajınasının yan tarafları bacak kıvrımları yanii bu şekilde doktora götürdüm hametan ile ismini tam hatırlayamadıgım pişik kremi yazdı fakat 1 haftadır kullanıyorum gecmedi daha öncede pek pişik olmadıgından anlayamadım bu pişikmidir mantar dıyenlerde var mantar da kasıntı da olmazmı bunda kasıntı yok rahatsızz etmiyor sadece görüntüsü böyle bu nedir ve o ufak sivilce gibi seyelr tek tek yayılıyor sankii.
2. bu durumda denize havuza girmesi uygunmudur ?
3.hocam birde vucudunda da ufak ufakk minik minik noktalar cıktı fakat onlar genelliikle yumurta yedikden sonra cıkıyor yazın antalyada yasıyoruzda sıcaktandır dıye dusunuyoruz onlar dogrumudur bunlara pekk benzemiyor.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2013 Saat 06:09
Hamaten, yara kremidir, Pisik de tabiiki bir halta yaramaz. Butun hadise, sirf daha fazla satilsin diye, firmanin yalan yere Pisik kremi diye bazi enayi doktorlari kandirmasidir

1- Temizledikten sonra, her seferinde; Eczanede hazirlatacaginiz, "Eau Borique %3. 300ml" ile nemlendirin.
2- Gunde 2x1 Ultralan Pomat surun.
3- Geri kalanlarda, Desitin Pomat surun.

Mesajı Yazan: nurcan
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2013 Saat 20:34
hocam eczacı yalnıslıkla sanırım ultralan krem vermiş onu sürdüm ultralan pomat ile çok farklımıdır sürmiyememii ?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2013 Saat 06:50
Eger sureceginiz zemin, islak ise; "krem" kullanin. Kuru ise; Pomat surun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat