Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kıl kurdumu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39750
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 04:06

Konu: kıl kurdumu
Mesajı Yazan: ceynrose
Konu: kıl kurdumu
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2013 Saat 09:03
hocam size sormadan önce önceki sorulardan benzer sorunları okudum ve Andazol şurup;Bugün 1 ölçek verin, 1 hafta sonra, 1 ölçek daha verin gibi tavsiyenizi okudum denedim ama malesef geçmiyor çamaşırında kurtta görmedim 3 gün  ard ardada verdim malesef kaşıntısı devam ediyor ara ara poposunuda kontrol ediyorum kurt filan görmedim.ama sürekli kaşıyor temizde tutuyorum ama arkadaşlarının yanında parkta evde dışarda sürekli kaşıyor yolda rezil oluyoruz sürekli kaşıyor.ağzındanda suyu akıyor aşırı değil ama akıyor normal dururken bile.oğlum 5,5 yaşında ne yapmalı nedeni ne olabilir.teşekkürler.

-------------
batuhanım herşeyim.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2013 Saat 09:32
hocam ayrıca bu 5,5 yaşındaki oğlum sürekli bacaklarının ağrıdığını söylüyor ayak bileğiyle dizi arasındaki kemiği gösteriyor bazen ben bu ağrıyla uyuyamam diyor.nerdeyse hergün ağrıdını söylüyor bana.sebep ne olabilir araştırmam gereken yaptırmam gerekn tahlil varmıdır.

-------------
batuhanım herşeyim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2013 Saat 10:17
Kıl kurdu olsa, kakasında mutlaka görürdünüz. Zaten Andazol'ün de etkili olmaması, bizi kıl kurdu şüphesinden uzaklaştırıyor. Bazı ilaçlar popo kaşıntısına sebep olabiliyor, aldığı ilaç varsa, onları kesin. Bazı gıda Allerjileri de bu şekilde kendisini belli eder. Denemek için, 1 hafta; günde 1 ölçek Zyrtec şurup verin, sonucu görüşelim.

Mesaj Tarihi: 31 Tem 2013 Saat 10:23
HOCAM KULLANDIĞI BİR İLAC YOK ZATEN SİZDEN SONRA BİZ İLACIN İ SİNİ UNUTTUK :) GÜNLÜK SABİT YEDİĞİ BİŞEY YOK AMA OĞLUMUN ZYRTEC DENİCEM HEMEN BUGÜN BAŞLIYORUM.BACAK AĞRISI İÇİN BİŞEY DEMEMİŞSİNİZ HOCAM DİZ İLE AYAK BİLEĞİNİN AĞRIDIĞINI SÖYLÜYOR SÜREKLİ BAZEN AĞRIDAN UYUYAMIYOR BİLE.YAPTIRMAMIZ GEREKEN TESTLER VARMIDIR.

-------------
batuhanım herşeyim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2013 Saat 11:34
Az kudursun, az tepişsin...
Kesinlikle "Akut Eklem Romatizması" değil. Zira bu hastalıkta ağrı, hayat boyu 1 defa ve 3 gün olur. Bir daha tekrarlamaz ve bu yaşta olmaz. 
"Aseptik  Kemik Nekrozu", zor... Pek benzemiyor, ağrı sadece gece değil, devamlı olur.
"Büyüme Ağrısı" : Bu yaşta olmaz, ergenlikteki hızlı büyüme esnasında görülür, ayrıca Türk çocukları bu kadar hızlı büyüyebilecek kadar çok süt içmezler.
Biraz hareketlerini, kısıtlayın.  Evde istirahat etsin, bakalım fark edecekmi...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat