Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hamilelik öncesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik Öncesi Dönem
Forum Tanımlaması: (Hamilelik Öncesi Dönem Hakkında)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3973
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 15:47

Konu: hamilelik öncesi
Mesajı Yazan: donkisot33
Konu: hamilelik öncesi
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2008 Saat 10:15
SLM BEN GÜNEŞ.KDZ.EREĞLİDEN KATILIYORUM FORUMA.1 AY ÖNCE D.KONTROL HAPINI BIRAKTIM AMA TEMMUZDA HAMİLELİK DŞÜNÜYORUM.ŞİMDİDEN NELER YAPMAM GEREKİYOR?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2008 Saat 12:42
bu konuyu doktorunla konuşman en mantıklısı sanırım..her insan bir olmuyorki ben 1 buçuk yıla yakın korunmadım mesela hemen hamile kalmadım..ama bazı arkadaşlarım hemen hamile kaldı mesela nasip tabi..ama doktor kontrolünde ol bence bir problem varmı yokmu diye..

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2008 Saat 13:03
Merhaba hemşerim. Ben de Ereğli'liyim. Ama Antalya'da yaşıyorum. Ereğli'ye selamlar...ClownKonu hakkında arkadaşım haklı mutlaka doktora danışmalısın canım.Clown

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2008 Saat 18:31
Öncelikle bir doktor kontrolünden geçmelisin. Ben gitmiştim. Doktorum keşke her anne adayı hamilelik öncesi kontrolden geçse demişti. Kan tahlili yaptırdı, smear testi yaptırdı, genel muayene etti. Sonra "Hamile kal gel" dedi :)))

Mesajı Yazan: donkisot33
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2008 Saat 00:21

doktor kontrollü en iyisi bliyorum.aslında ben çok heyecanlıyım bu konuda.7 ay sonrasını planlıyorm.teşekkür ederim.aslına birçok şeyi biliyorum.ama yine de fikri olan var mı diye yazdım.

Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2008 Saat 12:23
herkese merhaba
bende cumartesi günü hamilelik öncesi muayeneme gideceğim.bana şans dileyin bi sorun çıkmasın

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2008 Saat 12:28
Allah gönlüne göre versin canım.İnşallah güzel haberlerini alırız burdanSmile

Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2008 Saat 12:30
amin.çok teşekkürler umarım burda güzel şeyler paylaşırız.hadi bakalım hayırlısıyla

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2008 Saat 19:19
aslında sorunla ilgili fikrim yok ama ilerde işine yarayacak önemli bir bilgim var....hapı bıraktığın için hormonal değişimler yaşayacaksın ve bu cildinide etkileyecek...şimdiden güneş koruyucu kullanmayı hiç ihmal etme,kullanmıyorsan hemen başla...çünkü hamilelik lekesi dediğimiz lekelenmeler doğum kontrol hapı kullananların önemli bir çoğunluğunda görülüyor...bunu önlemek içinde güneşten sakınman  gerekiyor...

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesajı Yazan: Ege Berk
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2008 Saat 21:59
evet mutlaka doktora git hem bir kontrolden geçmiş olursun ben gitmiştim...birde rejim yap istersen ne kadar az kiloyla başlarsan o kadar iyi olur bencePig

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 24 Tem 2010 Saat 13:47
Bende bır doktora gıdeyımde bılgı alayım tesekkurler

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat