Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ALERJİ(horlama)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39458
Tarih: 25 Kas 2025 Saat 06:32

Konu: ALERJİ(horlama)
Mesajı Yazan: afrarana
Konu: ALERJİ(horlama)
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2013 Saat 03:19
Hocam kızımın alerjisi için kan tahlilini yorumladınız tahlil sonucu negatifti kanda alerji çıkmadı kızım 4,5 yaşında gece aşırı horluyordu anlatmıştım size geniz eti çıkmadı bademcik biraz büyük dendi ameliyatta dendi ben yanaşmadım çünkü kızım 2 aydır aşırı horluyo öncesi yok deri testi yapıldı ev tozu ve akarlarına alerji çıkmış ve daha başlangıç dedi ilaç vermediler ben neyapacağımı şaşırdım bu çocuğun horlama nasıl geçicek bademcik ameliyatı yaptıralımmı çok büyük değilmiş ama normalden büyükmüş evdeki halıları kaldırmamız falan önerildi sizce neyapalım kime inanalım 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2013 Saat 11:10
Horlamanın asıl sebebi; bir şekilde gevşemiş ve sarkmış olan "yumuşak damağın", nefes alıp-verirken titreşmesi ile olan sestir. Bunun bademciklerle hiçbir ilgisi yoktur. Ameliyat yapılanlarda, ameliyatın travması ile yumuşak dokuda olan "ödem" sonucunda, yumuşak damağın şişmesi ile bu titreme olamamakta ve  horlamanın kaybolduğu doğrudur, ama bu dönem kısa sürelidir.
Yan yatırmanız, akşamları yastığına 2 damla ColdMix damlatmanız çözüm olabilir. 

Mesajı Yazan: afrarana
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2013 Saat 19:21
coldmix herakşam damlatıyorum birde tuzlu su ve karbotlı su ile burnu yıkıyorum ama artık ne yapmamız gerektiği konusunda fikrim kalmadı bademcik sorun olsa sürekli şişen bir çocuk değil sürekli bronşit olan bir çocukta değilk tek sorunumuz horlama 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat