boğaz...
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39117
Tarih: 18 Tem 2025 Saat 17:52
Konu: boğaz...
Mesajı Yazan: mfurkan
Konu: boğaz...
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2013 Saat 14:00
slm hocam 2008 ocak doğumlu oğlum pazar gününden beri boğaz acısı çekiyor.baktığımda baya kızarık sanki yaralarda var gibi...biraz balgamlı öksürüğümüz var...ateşi olmadığı için dr gitmek istemedim hocam...ama bugün kızarıklık birazdaha fazla gibi,gece çok acıyor diye uyumadı,sürekli eli boğazında çok acıyor diyor ve zaman zaman ağlıyor...napmalıyım hocam antibiyotik gerekirmi başlasam mı?...tantum verde sprey boğazın iki tarafıda böyle çok kızarıkken kullanılabilinir mi bir sakıncası varmıdır...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2013 Saat 15:53
Ateşi olmuyorsa, Grip geçiriyor demektir. Tantum Verde sprey her türlü boğaz ağrısında kullanılabilir. Antibiyotik gereken durumlarda: Ateş ile beraber, ağız kokusu ve dilde pas olması gerekir.
|
Mesajı Yazan: mfurkan
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2013 Saat 18:00
hocam bir mesajınızda çok kızarık olduğu zaman ateş olmadanda antibiyotiye başlanabilir yazmışsınız bunu nasıl ayırt edebiliriz...dilde biraz beyaz,ağız kokusuda 2 gün baya yoğundu bugün yok gibi...benim korkum eğer antibiyotik gerekli bir durum varsa,başka şeylere sebeb olursa diye...çünkü dr gitseydik belkide iğneye başlamış olacaktık...sipreyi ilkkez kullandım hocam boğazının acısı arttı,önceki mesajlardan aldım ismini.dozunu nasıl kullanmalıyım(2008 ocak doğumlu 20 kilo)...acısını artırması normalmi...iyiki varsınız hocam...
|
|