yoğurt
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39101
Tarih: 28 Eki 2025 Saat 02:55
Konu: yoğurt
Mesajı Yazan: sedaaytunc
Konu: yoğurt
Mesaj Tarihi: 03 Haz 2013 Saat 03:37
hocam selamlar,
Oğlum tam 6 ay 1 günlük oldu bugün itibariyle. 4. aydan beridir yoğurt veriyordum mamanın yanında. Yaklaşık 1 aydır yoğurt yemiyor ağzını kitliyo zorla verdiğimde de yutmuyor geri çıkartıyor. sadece milupanın mamasından içiyo onu seviyor günde 1400- 1600 ml içiyo nerdeyse. Yoğurt yediremiyorum meyvalıda yemiyor herşeyi denedim. Yoğurt yemediği için herhangi bir problem olur mu hocam? bir de kahvaltıya başlatayım mı artık yoksa bu ayın sonunu mu bekliyim?
1 ay önce kilosu 7500 küsürdü boy da 68 cm idi. multi-tabs acd veriyorum hergün. şuanki kilosunu bilmiyorum bu ayın sonu aşıya götürdüğümde öğrenicem kısmetse.
şimdiden teşekkürler hocam, kendinize iyi bakın.
------------- HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Haz 2013 Saat 13:09
|
Siz bütün dünya ülkelerinde bizdeki gibi yoğurt yendiğini sanıyorsunuz galiba!! Mesela; Amerika'da yogurt bebek gıdası değildir. Erişkinler bile yeni-yeni yogurt tüketmeye başlamışlardır. Dünya da yoğurt diye bir gıdanın varlığını bile bilmeyen ülkeler çoğunluktadır. Gelişmesi gayet iyi, merak edilecek bir durumu yok. 400gram fazlası var. Boyu da 4cm. uzun.
|
|