Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

pipisinin ucu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Sünnet
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39037
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 20:58

Konu: pipisinin ucu
Mesajı Yazan: betuldem
Konu: pipisinin ucu
Mesaj Tarihi: 23 May 2013 Saat 23:24
hocam merhaba.oğlum 14 aylık.geçenlerde (2hafta önce)idrar kültüründe idrar yolu iltihabı çıktı antibiyotik kullandık.tekrar tahlil yapıldığında temiz çıkmıştı.fakat bugün pipisinin ucunda beyaz bişiy gördüm. yoğun bi tabakydı.hafif krem renkli.peçeteyle alıp bi baktım kötü bi koku filan yoktu ama bu iltihap falanmıdır acaba.bugün banyo yaptırmıştım onun etkisiyle çıkmış olabilir mi?ne yapacağımı bilemedim.sünnet mi ettirsem hocam bu ağrı yapar mı?bezini çekiştiriyor bazen bi de ara sıra durduk yere huysuzluk çıkarıp ağlıyor.sebebi bu olabilirmi?.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2013 Saat 05:50
Erkeklerde; IYE olmaz, uyduruyorlar. Son senelerde yeni bir sahtekarlik cinsi turedi, idrarda "Lokosit" gordulermi; IYE tanisini hemen yapistiriyorlar. Son tahlile tekrar bakin; NITRIT degeri NEGATIF ise, sizi kandirdilar demektir. Bu sahtekarlardan uzak durun.
   Pipi ucunda gordugunuz sey, sunnet derisinin altindan salgilanan; SMEGMA sivisidir. Bunun vazifesi; yapisik olan sunnet derisini, pipiden ayirmaktir. Bu ayirma islemi en uca geldiginde de, sizinde gordugunuz gibi disariya akar. Hicbir zarari yoktur, hicbir sey yapmaniza da gerek yoktur. Sakin yeni yetme doktorlara sormayin, basiniza bin turlu isler acarlar.

Aman benim butun yazilarimi, sabirla okuyun. Devir cok degisti, Saglik sistemi, hic eskisi gibi degil, basiniza buyuk isler acilir.   

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat