Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

BioGaia

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39032
Tarih: 14 Nis 2025 Saat 09:21

Konu: BioGaia
Mesajı Yazan: giena
Konu: BioGaia
Mesaj Tarihi: 23 May 2013 Saat 16:24
Hocam Merhaba...
Size bir konuda danışmak isterim müsadenizle...
1-BioGaia nasıl bir ilaç..
2-Ne amaçla kullanabiliriz..
3--BioGaia yı ishal durumunda kullanabilirmiyiz..
4--Yetişkin ve çocuklarda da sakıncası olmadan kullanılabilir diyor..
Sizin bilgi ve tecrubenizle bizi BioGaia hakkında aydınlatabilirmisiniz..
Şimdiden Teşekürler, İyi ki varsınız Kadir Bey...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 May 2013 Saat 19:19
BioGaia: PROBIYOTIK (yararli) bakteriler ihtiva eden bir ilacdir. Barsaklarda, normal zamanlarda, her zaman bulunan, ama Antibiyotik kullanimi ile yokolan, bakterilerdir. SADECE: Antibiyotik kullanimi ile bu bakterilerin yokolmasi ile olusan ishallerde ise yarar. HER ISHALDE VERILMEZ. Ama Turk doktorlari verirler. Cunku, kitap okuma aliskanliklari yoktur, ilac mumessili nasil ogretirse o kadar bilirler. Ilac mumessilleri de, ilac cok satilsin diye, boyle sahtekarlik yaparlar, doktora sanki her ishalde iyi gelirmis gibi anlatirlar. Bu cahil doktorlarda, her ishalli hastaya bu ilaci bosubosuna dayarlar.

Mesajı Yazan: didemipek
Mesaj Tarihi: 23 May 2013 Saat 22:47
hocam biogaia yı kızım 15 günlükken doktorumuz önermişti bize karnı şiş diye, gaz ilacı diye yutturacaktı heraldeBig smile sayenizde kullanmadık.

Mesaj Tarihi: 24 May 2013 Saat 05:34
Gozunuz acildikca, bunlarin ne mal olduklarini daha iyi anlayacaksiniz...

Mesajı Yazan: kübRAbia
Mesaj Tarihi: 25 May 2013 Saat 00:08
ama ben şu an 2yaşında olan kızıma bebekken,3aylık falanken gaz ilacı diye kullanmıştım bu ilacı hem de 2şişe,ne olcak şimdi hocam,ne gibi yan etkileri olmuştor yavruma, çok kötü oldum şimdi okuyunca

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 25 May 2013 Saat 01:13
Cocuga bir yan etkisi olmadi, sizin paraniz telef oldu. Sirf daha cok ilac satilsin diye boyle yalanlar soyluyorlar. Bu sahtekarliklarin bas musebbibi; ilac mumessilleridir. Doktorlara yalan soyluyorlar, yanlis bilgi veriyorlar.
Ilacin bir faydasi oldu; Siz ilac verdiginizi sanarak; daha kotu ilaclari( SabSimplex, NurseHarvey, Plegycil, gibi) vermediniz.

Mesajı Yazan: de-met
Mesaj Tarihi: 25 May 2013 Saat 13:12
Yapmayın hocam. Ben kızıma 4 ve 6.aylar arasında verdim NurseHarvey. Gazı kesmişti. Şu anda 3,5 yaşına yakın ve belirgin bir rahatsızlığı yok hocam. Ne gibi rahatsızlıklar yapar ki bu gaz ilacı. 

Sağlıcakla kalın... Allah sizi başımızdan eksik etmesin...

-------------
Anne

Mesaj Tarihi: 25 May 2013 Saat 18:44
Evet, gazi kestide, ne pahasina kesti... Barsak hareketlerini yavaslatti, barsaklar Spazm yapmayinca agri olmadi, sizde muhim bir is basardiginizi zannettiniz.Barsaklardaki Gaz, gene barsaklarda idi, gazi yok edemezsinizki!!
Eski doktorlarin; Afyon,Kodein ve Kokain ile agrilari giderip hastaligi tedavi etmis gibi gostermelerine benzer. Mide kanserinin agrisi bile; 10 damla "Tentur Belladon-Tentur de Opium" ile sip diye kesilirdi. Imalat: "Lokman Ilac Sanayii"

Mesajı Yazan: febaa2
Mesaj Tarihi: 26 May 2013 Saat 21:03
hocam bende maalesef 2 şişe nurse harveys kullandım hemde sizi tanıdığım halde evdeki büyükler zorla içirdiler yapmayalım dediğim halde şu an azdıklarınızı okurken dahada üzüldüm
hocam oğlum şu an 1.5 yaşında
ne yapmalıyız
daha doğrusu şu andan sonra birşey yapamayızda
bu durumları vücut zamanla düzeltirmi
iyiki varsınız
teşekkürler

Mesaj Tarihi: 31 May 2013 Saat 09:17
Allahtan, bunların kalıcı etkileri yok, ne oluyor ıse o süre icinde oluyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat