geniz eti
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39001
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 10:06
Konu: geniz eti
Mesajı Yazan: reyyan15
Konu: geniz eti
Mesaj Tarihi: 22 May 2013 Saat 00:19
Kadir Hocam iyi geceler kardeşim tam olarak 2 yaş 6 aylık oldu sürekli burun tıkanıklığı yaşıyordu röntgen filmlerinde geniz eti olduğu ortaya çıktı sizin makalelerinizi doktorumuzdan aldığımız önerileri uyguladık bu konuda ki düşüncelerinizi biliyoruz okudum tek tek ama şu son 2-3 aydır artık çok ileri boyutlara geldi geceleri uyuyamıyor çırpınıyor nefessiz kalıyor kullandığımız yöntemler artık çaresiz kalıyor hava nemlendirme burun damlaları vs. doktorumuz ameliyat için 1 yıl daha bekleyelim diyor ama kardeşim çok zor durumda siz ne önerirsiniz operasyon için erken midir daha bir an önce alınsa kardeşim rahatlasa :((
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 May 2013 Saat 02:35
Bu yasta; ne Geniz eti olur, nede Genizeti ameliyati.. Bol Serum fiz; en az 10'ar damla burnuna damlatin. Basucuna 2 damla ColdMix damlatin. Yeterli olmazsa; Serum fiz. yerine; Iliadin ped. burun damlasini, gunde 2x2'ser damla(3 gun) damlatin.
|
Mesajı Yazan: reyyan15
Mesaj Tarihi: 23 May 2013 Saat 23:49
çok teşekkür ederim cevabınız için Kadir Hocam ben sizi uzun süredir takip ediyorum daha önce ki makalelerinizi okudum ve yazdıklarınızı uyguladık ama değişen hiç bir şey olmuyor en fazla 2-3 dk. tesir ediyor sonra yine tıkanmaya çırpınmaya başlıyor ve hiç geçmiyor hani böyle en azından haftada bir iki olsa neyse ama hergün bunu yaşıyoruz gece boyu böyle sabaha karşı biraz dalıyor o da horlamaya başlıyor kendi sesine kendisi yine uyanıyor
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2013 Saat 05:52
Biraz sabir. Bu yaz atin denize, hicbir seycigi kalmaz. Onumuzdeki kis donemine de Allah kerim...
|
|