2 yaşına kadar anne sütü
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38945
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 16:49
Konu: 2 yaşına kadar anne sütü
Mesajı Yazan: sabr
Konu: 2 yaşına kadar anne sütü
Mesaj Tarihi: 16 May 2013 Saat 20:00
Merhabalar hocam ;
Facede sorumlu ebevevyler platformu diye bir gurup var grupta bir arkadaş şmyle bir soru yöneltti.
Sare Ceylin
Merhaba arkadaslar .bebegine ek gıdaya geç geçenler varmı?hatta bi kaç yerde okudum gercek tıptı sanırım 20 aya kadar sindirim olmadıgından anne sütü sadece diyor,böyle yapan varmı? Tek emerken kilo alımı iyi olmayan bebekler bu durumda nasıl olacak?dişler tamamlanmana kadr et yumurta yasak yazıyordu bide?sizler ne düşünüyorsunuz?yorumlarınız için şimdiden tsesekkrler
Ben sanki sizin sadece iki hastam başardı sadece anne sütü verin diye yazınızı okumuştum isminizi verererk cevap yazdım. Doğru hatırlıyor muyum?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 May 2013 Saat 18:34
Artik bu sahtekarlar, ne uyduracaklarini da sasirdilar.
"-hatta bi kaç yerde okudum gercek tıptı sanırım 20 aya kadar sindirim olmadıgından anne sütü sadece diyor-"
1- Allah askina; 20 aya kadar sindirim olmaz demek de ne demek? Cocuk 20 ay; FOTOSENTEZ ilemi yasiyor? Sindirim olmuyorsa, niye yedikleri oldugu gibi degilde, "kaka seklinde" cikiyor!!
2- Senelerdir, eski uyeler bilir, saf anne sutunu 2 sene veren 6 hastamdan bahsettim diye ne tenkit yazilari almistim. Simdi bu "muhteremler" nerelerden duydu ise, onu da yarim yamalak anlamislar, boyle sacmaliyorlar. Anne sutu yeterli olan, istedigi sure anne sutunu verebilir.
3- Hani nerde o: "-6 aydan sonra anne sutu bir ise yaramaz, su yerine gecer-" veya "-Ilerde cignemesini ogrenemez-" diyen gerizekalilar?? Hatirlarsaniz, ben o zamanlar size "-Bu geri zekalilari-" iyi belleyin, unutmayin demistim, iste o laf bu gunler icin soylenmistir.
Daha dun anne sutu 6 aydan sonra ise yaramaz diyen soytarilar simdi tutturmuslar, herkez 20 ay sadece anne sutu verecek diye.. Bunlarin hakikaten zeka seviyelerinde bir tuhaflik var. Beyinleri Oksijen yerine Azot yakiyor muhtemelen.
Benim hastalarimdan; 7 yasina kadar bile emzirenler oldu. Goruyorsunuz benim 30 sene arkamdan, nal topluyorlar. Akillari ancak yeni baslarina geldi zahir. Evet, 2 sene anne sutu verilmesi iyi olur, ama yapabilen yapar, (gunumuz sartlarinda) yapamiyan, yapmaz, ek gida verir. Dunyanin sonu degil.Bana bile "Ek gidalari" savundurdular ya, pes dogrusu.
Bunlari yazanlar; yorummu yapiyor, Kitap tanitimimi??
Sahi ben bunlari 30 senedir soylerken bunlarin akillari nerede imis, nerede simdi, beni 30 senedir tenkit edenler???
|
Mesajı Yazan: sabr
Mesaj Tarihi: 17 May 2013 Saat 20:10
Teşekkürler, Ben sizin isminizi aklımda kalarak vermiştim . KAdir Tuğcu bey'de 2 yaşına kadar sadece anne sütünü verebilene destekliyor diye. Sonra emin olmak istedim. Yanlış hatırlıyorsam sizin adınızı vererek kimseyi yanıltmayayım dedim.
|
Mesajı Yazan: miren
Mesaj Tarihi: 17 May 2013 Saat 22:30
benim tanıdığım var 2.5 yıl annesütü vermiş boyu kısa ve dişleri çürük tasadüf olabilirrr ben yinede riske atmam
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 May 2013 Saat 00:40
Dvitamini almadi ise, anne sutundan sonra hic sut icmedi ise, buyumesi olmaz. Dis curuklerine de anne sutu degil, Zymafluor kullanmamak etki eder.
|
|