Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hocam yardım!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38894
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 21:50

Konu: hocam yardım!
Mesajı Yazan: sedaaytunc
Konu: hocam yardım!
Mesaj Tarihi: 13 May 2013 Saat 03:03

Hocam 5,5 aylık oğlumun bacağında dün farkettiğim kırmızı lekeler var genişçe, Ortası da kırmızı nokta derinin altında kan toplamış gibi kırmızı nokta. Resmini de gönderdim hatta ekte. Nedir hocam bu? Ek gıdaya geçmedik hazır mama milupayla besleniyor + multi-tabs bir pipet veriyorum. İsilik sandım ama bilemiyorum ince giydiriyorum terletmiyorum kafası ensesi terli olmuyor çünkü dikkat ediyorum. aklıma türlü türlü kötü şeyler geliyor:( Sizden cevap bekliyorum hocam

Şimdiden teşekkür ediyorum Sağolun 

-------------
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 13 May 2013 Saat 03:08
bu resim daha net gibi hocam

-------------
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................

Mesaj Tarihi: 13 May 2013 Saat 03:14

-------------

Mesaj Tarihi: 13 May 2013 Saat 03:30
son olarak da değerlendirmeniz için yazıyorum 20 gün önceki kontrolünde kafa çevresi 44, boy 68 kilo da 7500 idi hocam.

-------------

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 May 2013 Saat 07:38
Butun olculeri onde gidiyor.Gelismesi iyi.
Dokuntuler; bocek isirigi, Fenistel jel surmeniz cocugu rahatlatir.

Mesaj Tarihi: 13 May 2013 Saat 14:03

hocam hızlı dönüşünüz için çok teşekkürler. evim de böcek yok ayrıca sivrisineğin girme ihtimali bile sıfır. tüm camlarda sineklik var.

Dediğiniz jelden hemen alıyorum. İyi günler dilerim hocam.

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat