burun akıntısı koyulaştıktan sonra ateşli kusma
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38854
Tarih: 18 Ağu 2025 Saat 20:10
Konu: burun akıntısı koyulaştıktan sonra ateşli kusma
Mesajı Yazan: meryem
Konu: burun akıntısı koyulaştıktan sonra ateşli kusma
Mesaj Tarihi: 09 May 2013 Saat 11:36
Kadir Bey saygılar öncelikle,
oğlum 7,5 aylık...eski mailleri okuyorum ne yapmam gerektiğini biliyorum ancak burun akıntısının koyulaşmasının ardından ateşin (en fazla 38,7 derece) ve kusmanın ( dün üç kere) gelmesi bana garip geldi.....calpol ateşini çok düşürmüyor ancak uykuya dalmasını sağlıyor...dr a götürmedim ama gerekli görürseniz bi kan sayımı yaptırayım mı hocam?
çok çok teşekkürederim...
------------- http://lilypie.com"> http://lilypie.com">
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 May 2013 Saat 19:18
Bu yasta antibiyotik gereken hastaliklar cok nadirdir. Oldugunda, agizda "pis bir koku" ve dilde pas vardir. Boyle bir durum olursa, o zaman "Kan Sayimi" gerekir.
Yeni bir Grip veya Ishal basliyor olabilir, her iki durumda da Antibiyotik gerekmez. Genel durumunun degerlendirilmesi cok muhimdir. Eger, sizinle ilgileniyorsa, meme/biberon tutuyorsa, gulumsuyorsa, muhim bir sey yoktur.
|
|