Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

OTLARA KARŞI ALERJİ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38785
Tarih: 27 Kas 2025 Saat 12:04

Konu: OTLARA KARŞI ALERJİ
Mesajı Yazan: sevcan_201
Konu: OTLARA KARŞI ALERJİ
Mesaj Tarihi: 03 May 2013 Saat 13:01
iyi günler hocam benim oğlum geçen sene yaz aylarında 4.5 yaşında iken gözleri şişti ve burnu tıkandı hemen göz doktoruna götürdük ilaç verdi gönderdi ilaçları kullanınca geçti ve bırakınca tekrarladı yine doktora gittik doktor bu sorunun sadece gözle alakalı olmadığını ve alerjisi olduğunu alerji bölümüne götürmemizi önerdi ve bizde götürdük test yapıldı otlara karşı alerjisi olduğu çıktı prof a kadar götürmediğimiz doktor kalmadı samsunda hepsi bunun çaresi olmadığını ve korumamız gerektiğini söylediler  ağustos ayından sonra tekrarlamamıştı şimdi yine başladı hergün gözü şişiyor gittiğimiz doktorlar bu sene kullanmamız için ilaçları vermişlerdi kullanıyorum ama ilaçlara rağmen hala iki gözü şişiyor ve çapaklanıyor hemde burnu tıkanıyor kullandığımız ilaçlar zyrtec alerji ilacı gözü için patanol ve çok şiştiği zamanlarda kullanmamız içinde lotemax birde burunu açılsın diye okyanus suyu kullanıyoruz ilaç kullanmamıza rağmen şişiyor ve ben sürekli antibiyotikli göz damlası kullanmak istemiyorum çocuğu dışarıya çıkarmamakta ne kadar çözüm olabilir bilmiyorum sonuçta çocuk ve dışarıya çıkmak istiyor  sizce ne yapmalıyım hocam beni bilgilendirirseniz minnettar kalırım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 May 2013 Saat 19:32
Istanbul'a bir yolunuz duserse; Altunizade deki, "Dunya Goz Hastanesinde" bir gosterin. ( Dr.Adnan POlat)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat