Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

güneş Kremi Kullanımı hk.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38746
Tarih: 25 Kas 2025 Saat 18:21

Konu: güneş Kremi Kullanımı hk.
Mesajı Yazan: özüdoğru
Konu: güneş Kremi Kullanımı hk.
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2013 Saat 12:14

Hocam kızım 17 aylık . Havalar ısındığı için artık günlük dışarı çıkarıyoruz. Başında şapkası oluyor. Güneş kremini yüzüne hergün sürmemde bir sakınca olmaz sanırım. Kızımın burnunun kenarında nokta şeklinde kahverengi düz ben çıktı. Size soru sormuştum ailenizde ben varsa kalıtımsal olduğunu yazmıştınız. Ailede aşırı benli kimse yok ama haliyle minik kahverengi benlerden var. Bebeklerde ben oluşmaması için bebeği güneşe çıkarttığımızda güneş kreminin sürülmesi uyarısında bulunuluyor. Benim size sorumda her gün güneş koruyucu kremi yüzüne rahatlıkla sürebilir miyim. Sivilce tarzı cilt döküntülerinden oluşmasından endişelendim.  ( Cildi çok aşırı hassas ) Her gün sürmemde bir sakınca olmazsa sizin tavsiyeniz daha doğrusu ne yönde olursa doğrusunu yapmak isterim. Sevgi ve saygılarımla.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2013 Saat 18:00
Kremden bir zarar gelmez de, Mayis gunesi eger Istanbul veya benzeri bir yerde iseniz, cok zararli olamaz. Antalya olsa anlarimda!!
Benlerle ve/veya cillerle fazla ugrasmayin. Onlarin da ayri guzelligi vardir. Begenmeyen, kucuk ogluna almasin...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat