Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

emmıyor bezıde kuru

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38554
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 23:27

Konu: emmıyor bezıde kuru
Mesajı Yazan: nurgül aziz
Konu: emmıyor bezıde kuru
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2013 Saat 11:31
kadır bey merhaba 5 .ayın ıcındeyız çağan emmıyor memeyı agzına sokamıyorum zaten emme aralıklarıda 4 5 saatte bırdı  yanı hıç memeye saldıran bı cocuk degıl 4.ayında 600 gıram almıştı dun geceden sabah 10 kadar hıc emmedı bezıde kupkuruydu derın uykuya dalarsa ancak emzırebılıyorum ama ackende derın uykuya dalamıyorkı sutum var ama emmedıgı ıcın gerı gıdıyor boyle durumda ne yapmamı onerırsınız ınek sutumu mamamı  uyutmadı benı gece ama keyfı yerınde bıraz burnu tıkalı ama yalancı emzıgı gayet guzel emıyor su versem buyuk adam gıbı ıcıyor acya cvb beklıyorum Cry

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2013 Saat 19:03
Kakasina bakin; civik, altin sarisi renkte kaka yapiyorsa ve keyfi de yerinde ise, karismayin... O alacagini aliyor demektir. Eger;"top-top" sert kakalar yapiyorsa,kutu sutleri ile takviyeyi dusunebiliriz, goruselim..

Mesajı Yazan: nurgül aziz
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2013 Saat 19:36

kadır bey bey uykuda azda olsa emzırmeye calışıyorum ama ac kalıyor bellı belkı acta kalsa az emdıgı ıcın kakasından fark etmeye bılırmıyız acaba kakasını oyle olması ıcın cok mu ac kalması lazım şimdi kucagıma aldım tartıya cıktım 15 gunde 200 gıram almış bırde boyle bır huy edındı sorunumuz bıberonda almak ıstemıyor yanı zorda kalırsam kutu sutmu dıyorsunuz oylemı yapayım eve mama almıyorum ozaman

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2013 Saat 19:50
Bence, cocuk iyi besleniyor, siz genede oncelikle anne sutunu verin, ALIRSA, kutu sutlerinden verirsiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat