Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38454
Tarih: 26 Tem 2025 Saat 19:10

Konu: ateş
Mesajı Yazan: şefo
Konu: ateş
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2013 Saat 10:49
kızım boğazları şişmişti cumartesi gününden beri antibiyotik kullanıyor ama hala ateşi38lerde ilaçmı fayda etmedi 3gün sürmezmiydi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2013 Saat 19:30
Antibiyotik bosuna verildi. Teshis yanlis. Cocugunuz Grip geciriyor, 4-5 gun atesiniz olacak. Bugun nezle hali ve oksuruk baslamis olmasi gerekir. Eger hala nezle hali ve oksuruk baslamadi ise ve cocugunuz 2 yasindan kucuk ise; 6.Hastalik olabilir. Bu hastalikta ates duser, dokuntu baslar, virutik oldugundan bir tedavisi yoktur, kendiliginden gecer.

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2013 Saat 12:32
hocam  2007li
hala iyi olamadı arada bir 37,5ateşi ve çok öksürüyor balda yemiyor 1haftadır okulada göndermiyorum iştahıda kesildi

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2013 Saat 19:53
4-5 gun atesiniz, 2-3 hafta oksuruk ve nezleniz surecek, eski mailleri okuyun. Farkli bir tablo farkederseniz, bir kan sayimi yaptirip, sonuclarin TAMAMINI bana yazin.

Mesaj Tarihi: 17 Nis 2013 Saat 19:35
şu an arada öksürüyor okulunda cuma günü aşı var yaptıralımmı?hocam grip olalı 2haftayı geçti ilk 5gün ateş vardı şimdi sadece öksürük var bir sakıncası olurmu

Mesaj Tarihi: 18 Nis 2013 Saat 19:20
Hasta olmasi, asi olmasina mani bir durum degildir, eski doktorlarin "uydurmasidir"

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat