Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bağdemcik ve geniz eti

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38102
Tarih: 09 Kas 2025 Saat 15:35

Konu: bağdemcik ve geniz eti
Mesajı Yazan: boddim
Konu: bağdemcik ve geniz eti
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2013 Saat 10:35
iyi günler hocam,
arkadaşımın 5.5 yaşındaki oğlu 2 senedir kreşe gidiyor. bu sene 5 kere bademcikleri şiştiği için doktora gitti ve her gittiğinde ameliyat dediler ayrıca geniz eti olduğunu söylemiş doktoru. dünde yine ateşlenince doktora göstermişler doktor şimdiye kadar neden bekledin bağdemciklerinin alınması gerekiyor ayrıca geniz eti var onunda alınması gerek demişler. şimdi iltihaplı olduğu için iğne vermişler 3 gün kulan sonra gel ameliyat edelim demiş.
hocam birde doğduğundan beri seli akıyor doktorlar bunu geniz etine bağlamışlar. sizce ne yapsın bu çocuk her hastalandığın hemen ilaç içirilen bir çocuk benim oğlumda onunla aynı sınıfta ama ufak tefek grip dışında hiç bir rahatsızlık geçirmedi ve hep sizin yöntemlerinizle atlattık ama bunu kendisine anlatamıyorum. sizin cevabınızı beklemesini söyledim :D size gevendiğimi anladığı için beklemede şuan çünkü kendisi hastanede çalışıyor doktorların gereksiz yere ameliyat yapmayacakalrından emin

-------------
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2013 Saat 19:53
   ..." - doktorların gereksiz yere ameliyat yapmayacakalrından emin ..-"  Hayatinin suprizini yasayacak... Yedigi kaziklar, boyunu asmis haberi yok... Bir kan sayimi yaptirtip bir baksin bakalim. WBC degeri dusukmu, yuksekmi??? Dusuk oldugunda, antibiyotik, hele igne son derecede gereksizdir. Ne yani Bademcikler ve Geniz eti alindiginda, mikroplar; hurmeten,  hastalik yapmiyorlarmi??? Bademciklerin ve geniz etinin alinmis veya alinmamis olmasi, mikroplarin umurlarinda bile degildir. Bakmayin siz o sahtekarlarin cizdigi tabloya... Onlarin gayesi cocugu kesmek... Ondan sonra zaten, duzelme olmayinca da, Allerji doktoruna postaliyorlar...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat