antibiyotik hk.
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38096
Tarih: 07 Kas 2025 Saat 17:15
Konu: antibiyotik hk.
Mesajı Yazan: didemipek
Konu: antibiyotik hk.
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2013 Saat 00:52
|
hocam kızım 1 yaşındayken 3 gece düşmeyen ateş sonucu 4. gün doktora gittik. doktor boğazı kızarmış dedi ve deposilin iğne ve antibiyotik verdi. iğneyi yaptırdık ve antibiyotiğe başladık. Ertesi gün kızımın ateşi düştü fakat çok halsizleşti ve bütün gün uyudu kafasını kaldıramayacak durumdaydı. Bende antibiyotik ağır geldi diye düşünerek antibiyotiği vermedim. Antibiyotiği bırakınca kızımın halsizliği ve uyuma hali geçti. Hocam hala düşünüp duruyorum antibiyotiği kesmekle iyimi kötümü ettim. Kızım antibiyotiğe direnç kazanmışmıdır, birdaha faydası olmazmı antibiyotiğin? Verdiğim tek antibiyotik buydu, şu an 2.5 yaşında başka antibiyotik kullanmadım.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2013 Saat 18:31
|
1 yasindaki bir cocuga oyle tedavi verilmesi, cok sacmadir... Deposilin'e o yasta hic gerek olmaz. Sacmalamislar. Griplerde zaten 4. gunden sonra ates duser... Grip gecirmissiniz. 1 gun sabretse idiniz, gene kendiliginden duzelecekti... Cocuklar; Antibiyotiklere direnc kazanmazlar, Bakteriler kazanirlar. Cocuklar, bakteri degillerki, direnc kazansinlar... Nereden duyuyorsunuz, kimler yumurtluyor bunlari, Allahaskina!!!
|
|