Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tahlil sonuçları ve antibiyotik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38081
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 02:07

Konu: tahlil sonuçları ve antibiyotik
Mesajı Yazan: ekinçelik
Konu: tahlil sonuçları ve antibiyotik
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2013 Saat 11:02
sayın hocam oğlum pazar gecesi ateşlendi şidetli öksürğk balgam tıkanıklık ve ateş öncesi zaten 2 haftadır gripti bişeylerin ter gittiği belliydi hırılıltı ve ateş de eklenince doktorda aldık soluğu ciğerlerinde balgam var dedi wbc:20 LYM%:8,9 DÜŞÜK ÇIKTI DOKTOR ANTİB. VERDİ ZİNNAT VE BRİCANLY VERDİ sorumsa şu: oğlumun cuma günü ana okulunda K.K.K AŞISI VAR bu durumda aşı olabilirmi herhangi bi zararı olurmu
  bu aşıyı daha sonra yaptırma imkanımız varmıdır

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2013 Saat 19:26
Bricanyl Astim ilacidir, gereksiz verildi onu hemen kesin. Asi olabilir. Antibitotik gerekli idi, bitene kadar kullanin...

Mesaj Tarihi: 13 Mar 2013 Saat 19:34
hocam çok sağolun ama antibirağmen öksürük çok fazla ve balgamıda aynı ben aşıyı yaptırmasam daha sonra sağlık ocağı falan yaparmı yada özel aşısı varmıdır bu k.k.k aşısının

Mesaj Tarihi: 13 Mar 2013 Saat 20:33
WBC; 20 degerine ne derece guverilebilir, bilmiyorum. Belkide Grip geciriyor, o yuzden oksuruk devam ediyor olabilir. Bence antibiyotigi bitirin...

Mesaj Tarihi: 16 Mar 2013 Saat 17:36
HOCAM ANTİBİYOTİK BİTMEK ÜZERE WBCMİZ 20 İDİ CİĞERLERİNDEN HALA SES GELİYOR VE BALGAMI ÖKSÜRÜĞÜ ÇOK YOĞUN ANTB.DÜZELMESİ GEREKMİYORMUYDU  ANTB. BALGAMIN KURUMASINIMI SAĞLIYCAK ŞİMDİ YAPMAMIZ GEREKEN NEDİR

Mesaj Tarihi: 17 Mar 2013 Saat 01:08
Grip ile Bakteriel bir hastalik beraber idi ise, antibiyotik bakteriel olan kismi iyilestirmis ve Gripal durum devam ediyor olabilir. Grip icin anlattiklarimi uygulayin...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat