Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gulsencigimin tarifi:))

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Yemek / Mutfak
Forum Adı: Hamur İşleri
Forum Tanımlaması: Hamur İşleri
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37825
Tarih: 07 Kas 2024 Saat 21:53

Konu: gulsencigimin tarifi:))
Mesajı Yazan: yasemin
Konu: gulsencigimin tarifi:))
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2013 Saat 12:00

bu tarifi kankam gulsenden aldimLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLtesekkur ederim kankaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOLLOLtarife gelinceLOL
Önce şerbet yaptım 1 bardak şeker 1.5 bardak su ile sonra bayat ekmekleri rondodan geçirdim  3 yumurta ile 1 bardak şekeri çırptım ama siz şekeri yarım bardakta yapabilirsiniz içine yarım bardak tan biraz fazla sıvı yağ ve süt döktüm çırpmaya devam ettim geçirdiğim ekmekleri yarım bardakta rondodan geçilmiş ceviz , vanilya ve kabartma tozu ilave ettim yağlanmış bir tepside 40 dk pişti ama kabarmıyor ekmek olduğu için içinde çıkarınca fırından azıcık ılıttım üzerine ılık şerbeti döktüm ekmek kadayıfı gibi oldu valla LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: meryem
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2013 Saat 13:36
çok severim bu revaniyi...ellerine sağlık yasmin döktürmüşsün bugün..yemek sayfaları şaha kalkmış isminle

Mesajı Yazan: gülce
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2013 Saat 16:25
bu Gülsenin yaptığı tatlının resmi değil miOuch
yeme bizi şimdiLOLLOL

-------------
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 23 Şub 2013 Saat 17:12
Orjinalini yazan: gülce gülce Yazdı:

bu Gülsenin yaptığı tatlının resmi değil miOuch
yeme bizi şimdiLOLLOL
ay nasil guldumse ne oluyor gene diye sordu kocaLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLayLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Şub 2013 Saat 17:12
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

çok severim bu revaniyi...ellerine sağlık yasmin döktürmüşsün bugün..yemek sayfaları şaha kalkmış isminle
ya gösterisi sevmiyorum ama gulsen ve aysegulun tariflerini yapam dedim ben hemideLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2013 Saat 00:18
ellerine sağlık aşkısı .. ne olduda kendini mutfağa attın .. sen  böyle şeyler yapmazdın hayırdırLOLLOLLOL

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesaj Tarihi: 24 Şub 2013 Saat 01:02
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

ellerine sağlık aşkısı .. ne olduda kendini mutfağa attın .. sen  böyle şeyler yapmazdın hayırdırLOLLOLLOL
bebisim tosunumLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLbilmiyorum ama ne oldu ne bitti ise mutfaga gitmemle oldu bilirsin caliskanim ben normalinde LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLsasirmaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2013 Saat 18:36
Kankamm yaa tarif uydurma idi ama güzel olmuş kızzzLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 24 Şub 2013 Saat 21:52
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Kankamm yaa tarif uydurma idi ama güzel olmuş kızzzLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
disimi SIKTIM  ayaklarim yere basmi daha gulmekdenmi sandalye  boyumdan buyuk mü anamadim ama koptumLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2013 Saat 08:50
ellerine sağlık daha ne diyem LOLLOLLOLLOL

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2013 Saat 09:49
Orjinalini yazan: Ayşegül Ayşegül Yazdı:

ellerine sağlık daha ne diyem LOLLOLLOLLOL
dicek bir sey yok cok zordu kaydetmek bilemLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat