Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

1 Aylık Bebek aĞLAMA nÖBETİ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Yenidoğan
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37792
Tarih: 29 Mar 2025 Saat 14:20

Konu: 1 Aylık Bebek aĞLAMA nÖBETİ
Mesajı Yazan: dorukcan
Konu: 1 Aylık Bebek aĞLAMA nÖBETİ
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2013 Saat 19:18
Hocam Merhaba

Oğlum 1 aylık gelişimi normal ama günün hemen hemen aynı saatlerinde neredeyse 3 saat süren ağlama nöbetleri oluyor gunde birkackez. Kucakta ara ara susuyor. Gazını her emmeden sonra çıkarıyoruz. Yalnızca uykuya dalınca cıkartamıyoruz. Birde gaz alma poziyonunu hiç sevmiyor. Normaldede ıkınıyor. Ağlamasının nedeni gazmı baska bişseymi anlayamıyorum. Eski maillerinize baktıgımda gaz damlası kullanılmasını önermiyorsunuz. Ağlama nöbetlerinde oğlumu nasıl rahatlastırabilrim. 6 saat bounca kucakta olunca hayat hepimize felc oluyor.

Tesekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2013 Saat 22:31
Her bebekte; 20 gunlukten sonra "Gaz sancilari" baslar. Bu gaz sancilarinin sebebi; HAREKETSIZLIKTIR.. 4. aydan sonra bebek donmeye dasladiktan sonra, bu sancilar gececek... Bu sebepten dolayi buyuk ameliyat veya Sezaryenlerden sonra, koca-koca insanlari ertesi gun kaldirip yurutuyorlar... Hele bir yurumesinler, ayni bebeklerdeki "Gaz sancilari" onlarda da olur. Bu sebeple; her memeden sonra ve her agladiginda kucaginiza alin, sirtina benim tarif ettigim sekil ve siddette vurun. Ne kadar cok hareket halinde tutarsaniz , gazida o kadar az olacaktir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat